Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Εύκολη πρόκριση (4-0 τον Α.Ο. Κυπαρισσίας)

Ποιός είδε τον Ζακυνθιακό και δεν τον φοβήθηκε στο Δημοτικό στάδιο… Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στον Α.Ο Κυπαρισσίας στο πλαίσιο της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και με το επιβλητικό 4-0, πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον επόμενο γύρο, στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ετοιμότητας ενόψει των μπαράζ.

Ο πρωτοπόρος της Α΄ Κατηγορίας μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι, δίνοντας τον ρόλο του κομπάρσου στην Κυπελλούχο της Μεσσηνίας καθώς πέραν του ότι σημείωσε τέσσερα τέρματα, έχασε και πολλές ευκαιρίες ενώ απέδωσε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, ικανοποιώντας τους φιλάθλους που βρέθηκαν στην εξέδρα.
Η επιθετική γραμμή του Ζακυνθιακού  έβγαζε «φωτιές» και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ στο 11’ με τον Πέττα, όλα έγιναν πιο εύκολα στη συνέχεια.
Ο Καραμαλίκης ανέλαβε δράση στη συνέχεια και αφού στο 18΄σημείωσε με υπέροχο τρόπο το 2-0, στο 25’ δείχνοντας ξανά την εκτελεστική του δεινότητα, πέτυχε το 3-0 με το οποίο από νωρίς η ομάδα του είχε «καθαρίσει» την υπόθεση-νίκη.
Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να χάνουν και άλλες ευκαιρίες αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε όπως ήταν φυσιολογικό με τον Ζακυνθιακό να εξακολουθεί να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να πετυχαίνει ένα ακόμη τέρμα στο 79’ με τον Μαλαφούρη να βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, δίνοντας θριαμβευτικό τόνο στην επικράτηση της ομάδας του.

ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
7΄Ο Πέττας επιχείρησε τη σέντρα-σουτ από αριστερά με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια.
11΄ΓΚΟΛ: Ο Ζακυνθιακός άνοιξε το σκορ όταν ο Λιβέρης εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα και ο Πέττας από κοντά με προβολή «έγραψε» το 1-0.
18’ ΓΚΟΛ: Η ομάδα της Ζακύνθου σημείωσε και δεύτερο τέρμα όταν ο Κόλα με κάθετη πάσα βρήκε τον Καραμαλίκη και εκείνος μέσα από την περιοχή με έξοχο πλάσε, πέτυχε το 2-0.
22΄Ο Καραμαλίκης έστρωσε με το στήθος την μπάλα στον Μαλαφούρη ο οποίος με σουτ από καλή θέση την  έστειλε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
25’ ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης βρήκε με ωραία μπαλιά τον Καραμαλίκη και εκείνος μπαίνοντας στην περιοχή με υπέροχο πλασέ, «κρέμασε» τον αντίπαλο τερματοφύλακα, πραγματοποιώντας το 3-0.
26΄Νέα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους όταν ο Πέττας μόνος στην αντίπαλη περιοχή και με προσποίηση απέφυγε τον αντίπαλο αμυντικό, πλασάροντας, ο τερματοφύλακας απομάκρυνε και ο Καραμαλίκης στην επαναφορά με σουτ έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.
28’ Πρώτη ευκαιρία στο ματς για τους φιλοξενούμενους όταν ο Μητρόπουλος που βρέθηκε σε καλή θέση μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε ψηλά άουτ.
34’ Ο Λιβέρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Μαλλιάς πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει άουτ.
37’ Νέα εκτέλεση φάουλ του Λιβέρη με τον Καραμαλίκη να πιάνει την κεφαλιά και την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
44’ Η Κυπαρισσία είχε τη δεύτερη καλή στιγμή στο παιχνίδι όταν από κεφαλιά-πάσα του Ντιόπ μέσα στην περιοχή, ο Σιγέρης έπιασε το σουτ αλλά ο Χαρακτινός με εκπληκτική απόκρουση, κράτησε το μηδέν.
49’ Ο Μαλλιάς πάσαρε στον Μαλαφούρη που επιχείρησε το σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στους αντίπαλους αμυντικούς.
52΄Ο Καραμαλίκης έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Πέττας επιχείρησε να σκοράρει με μονοκόμματο σουτ, ωστόσο ο αντίπαλος τερματοφύλακα απομάκρυνε εντυπωσιακά.
58’ Ο Σούρμπης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Καραμαλίκης έπιασε την κεφαλιά με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια.
79’΄ΓΚΟΛ: Ο Μαλαφούρης πέτυχε το τέταρτο γκολ για τον Ζακυνθιακό καθώς από την πάσα του Καραμαλίκη, με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
86’ Ο Στρέπι για τους φιλοξενούμενους έκανε το σουτ και η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.
89’  Ο Πέττας έκανε την κάθετη πάσα στον Καραμαλίκη αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας τον πρόλαβε και απομάκρυνε την μπάλα.
Ο διαιτητής Βαγγέλης Τσιρώνης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας, έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Μαλαφούρη, Πέττα για τους γηπεδούχους και τους Ζαφείρη, Γαργαρώνη, Ταλαβούρα και Στρέπι για τους φιλοξενούμενους. Βοηθοί του ήταν οι Κωνσταντίνος Μπρεσιάκας και Γιώργος Σπυριδόπουλος επίσης του συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.
Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ(Στράτος Κουρούμαλος):Χαρακτινός, Κίτος, Μαρμαράς, Λιβέρης (82΄ Λάππος), Κόλα, Τζιαφέρης, Μαλλιάς, Καραμαλίκης, Μαλαφούρης (79΄ Λένος), Σούρμπης, Πέττας

Α.Ο. ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ(Τάκης Παναγόπουλος):Μπίζος, Ταλαβούρας, Ζαφείρης, Μανδραπήλιας, Γαργαρώνης, Σταματόπουλος, Σιγέρης (64΄ Στρέπι), Ντιοπ, Σουπούλι, Μητρόπουλος (46΄ Λυδιωτης), Κωνσταντόπουλος (69΄ Μιτρόφ).
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου