Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Έβαλαν «τρίποντο» στην ανθρωπιά

Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από τους άλλους… Ανήμερα της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου και με την πρωτοβουλία του επιμελητηρίου Ζακύνθου, το παρόν και το παρελθόν της ΑΓΕΖ ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα κοινωνικό σκοπό.
Η τωρινή ομάδα της ομάδας του νησιού και οι παλαίμαχοι παίκτες έδωσαν ραντεβού στο παρκέ του κλειστού της Παναγούλας σε ένα παιχνίδι με φιλανθρωπικό χαρακτήρα καθώς τα έσοδα θα διατεθούν  Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία (ΚΔΑΠ).
Στις κερκίδες βρέθηκε αρκετός κόσμος που προσέφερε από το υστέρημα του ένα συμβολικό ποσό στο ταμείο που υπήρχε στην είσοδο του γηπέδου.

Το «παρών» στον αγώνα, ενισχύοντας την συγκεκριμένη προσπάθεια έδωσαν μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Ζακύνθου κ.κ. Διονύσιος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ζακύνθου, Διονύσης Μυλωνάς, ο Δήμαρχος Ζακύνθου, Στέλιος Μποζίκης και ο υπεύθυνος αθλητισμού του Δήμου Ζακύνθου Διονύσης Μουζάκης.
Από πλευράς επιμελητηρίου ήταν ο πρόεδρος, Δημήτρης Γαργαλέας αλλά και άλλα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε πριν την έναρξη του αγώνα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία, Γιάννης Γρέκας.

Αποθεώθηκαν οι Παλαίμαχοι
Στο αγωνιστικό μέρος, οι παίκτες της τωρινής ομάδας και οι Παλαίμαχοι της ΑΓΕΖ προσέφεραν μία όμορφη μπασκετική βραδιά στους φιλάθλους με τους «μεγάλους» να δείχνουν σε αρκετές περιπτώσεις ότι η τέχνη δεν ξεχνιέται, γνωρίζοντας την αποθέωση από το κοινό και να… αγγίζουν τη νίκη στο φινάλε.
Το τελικό 76-74 υπέρ της τωρινής ομάδας, λίγη σημασία είχε μπροστά στον  ιερό σκοπό της αναμέτρησης  ενώ χρέη διαιτητών εκτέλεσαν άψογα ο παίκτης της ανδρικής ομάδας, Ανέστης Τζινόπουλος και η παίκτρια της γυναικείας ομάδας Ελένη Μασλάρη.
Με την εν ενεργεία ομάδα της ΑΓΕΖ  αγωνίστηκαν μεταξύ άλλων ο εκ των προπονητών της ανδρικής ομάδας, Νίκος Κλάδης και ο τεχνικός της γυναικείας ομάδας, Σπύρος Νέγκας.
Από τους Παλαίμαχους εξάλλου ο Γιάννης Ταβουλάρης στο τελευταίο δεκάλεπτο «έκλεψε» την παράσταση, ευστοχώντας σε δύσκολα τρίποντα  ενώ την αποθέωση γνώρισε λίγο πριν το τέλος, ο Τάσος Ζαφείρης όταν ευστόχησε σε μία από τις βολές που εκτέλεσε. Προπονητής των Παλαίμαχων ήταν ο Αντώνης Ακτύπης.

ΑΓΕΖ(Νίκος Θεοδώσης): Κοτσέτας, Νικολόπουλος, Μπονίκος, Βαρβαρίγος, Ζάγκλας, Νέγκας, Χαλβατζής, Πόπιβτσακ, Κλάδης, Χαικάλης, Μάργαρης, Σούλης. 

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΑΓΕΖ (Αντώνης Ακτύπης): Ζαφείρης Τ., Ζαφείρης Μ., Θεοδωρίτσης Γ., Αδαμόπουλος, Πομώνης, Αλιβίζος, Κολπονδίνος, Αρβανιτάκης, Μαλεβίτης, Λογοθέτης, Ταβουλάρης, Μουζάκης, Παπαδόπουλος, Ακτύπης, Μάργαρης.

Ευχαριστήρια ανακοίνωση
Με ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, ευχαριστεί το Επιμελητήριο Ζακύνθου και την Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ομάδα και τους παίχτες ( εν ενεργεία & παλαίμαχους) του τμήματος Μπάσκετ της Α.Γ.Ε.Ζ. Αναλυτικά:
«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας, ευχαριστεί ολόψυχα το Επιμελητήριο Ζακύνθου και την Επιτροπή Κοινωνικής Αλληλεγγύης καθώς επίσης και το Διοικητικό Συμβούλιο, την τεχνική ομάδα και τους παίχτες ( εν ενεργεία & παλαίμαχους) του τμήματος Μπάσκετ της Α.Γ.Ε.Ζ, για την άρτια και απόλυτη πετυχημένη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα μπάσκετ.
Συγκεκριμένα την Τρίτη 25 Μαρτίου 2014, στις 7 το απόγευμα διεξήχθη ο φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ της Α.Γ.Ε.Ζ – Α.Γ.Ε.Ζ. ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ, στο κλειστό γυμναστήριο της ΠΑΝΑΓΟΥΛΑΣ, με σκοπό τα έσοδα να διατεθούν στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία ( Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.) ΄΄ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣΤΑΝΗΣ΄΄.
Το Δ.Σ. του Σωματείου μας, διαβεβαιώνει ότι το ποσό των χιλίων δέκα ( 1.010,00) ευρώ που συγκεντρώθηκε και παρέλαβε ο Πρόεδρος του Σωματείου μας, Κος Γρέκας , θα διατεθεί για τις ανάγκες του Κ.Δ.Α.Π.μεΑ.
Το Σωματείο μας χειροκροτεί και επικροτεί τέτοιες προσπάθειες και ευελπιστεί να βρεθούν μιμητές».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου