Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΣΤΑΘΗΣ ΚΑΡΑΜΑΛΙΚΗΣ: «Πιο δύσκολα παιχνίδια»

Καλεσμένος στην εκπομπή «ΤΡΙΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ» του «IONIAN CHANNEL»  ήταν ο Στάθης Καραμαλίκης. Ο επιθετικός του Α.Ο Ζακυνθιακού λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου στον τελικό της ΕΠΣ Ζακύνθου με αντίπαλο την ΑΕ Άγιου Λέοντα/Κοιλιωμένου, αναφέρθηκε στην επιτυχία της ομάδας του αλλά και την πορεία της στο Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ο έμπειρος άσος έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Άγιου Λέοντα/Κοιλιωμένου για την παρουσία της στον τελικό λέγοντας ότι δυσκόλεψε τον Α.Ο Ζακυνθιακό στο πρώτο ημίχρονο ενώ πρόσθεσε ότι σε παιχνίδια που υπάρχει πίεση η ομάδα του δεν είναι καλή.
Αναφορικά με το που θα φτάσει ο Α.Ο Ζακυνθιακός, επεσήμανε :«Δεν μπορώ να πω μέχρι που θα φτάσουμε. Θεωρώ ότι η ομάδα είναι αρκετά καλή.
Μπορεί και πρέπει να έχει βελτίωση γιατί τα παιχνίδια που θα δώσουμε αν κερδίσουμε τα μπαράζ εδώ, θα είναι πιο δύσκολα, σε διαφορετικά γήπεδα και με καλύτερες ομάδες».
Όσο για τους αγώνες με την Θύελλα Αμπελοκήπων για τα μπαράζ, τόνισε ότι η έδρα δεν θα παίξει ιδιαίτερο ρόλο ενώ πρόσθεσε ότι η αντίπαλος είναι μία πολύ καλή ομάδα που έχει κατακτήσει τίτλους τα προηγούμενα χρόνια και όποιος πιστέψει ότι ο Ζακυνθιακός είναι το φαβορί, θα πρέπει να λάβει υπόψιν ότι θα είναι δύσκολα παιχνίδια.
Ο Στάθης Καραμαλίκης ακόμη ανέφερε ότι η διοίκηση του Ζακυνθιακού έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια με όνειρο η ομάδα να αγωνιστεί στην Γ΄ Εθνική και εκείνος μαζί με τους συμπαίκτες του ελπίζει να την δικαιώσουν.

Τέλος ο MVP του τελικού της ΕΠΣ Ζακύνθου που διεξήχθη το περασμένο Σάββατο, στάθηκε και στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλά ταλέντα στη Ζάκυνθο λέγοντας μεταξύ άλλων:«Σε αυτό το νησί υπήρχε ταλέντο από παλιά αλλά δεν υπήρχαν υποδομές. Είναι κρίμα  γιατί το ταλέντο στα 15, θα παραμείνει ταλέντο στα 20».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου