Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ: «Γράψαμε ιστορία στην κατηγορία»

Στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε του αγώνα, ο Ιταλός προπονητής του ΑΠΣ Ζάκυνθος, Τζανλούκα Κολονέλο στάθηκε κυρίως στην εύκολη παραμονή της ομάδας στην «παρθενική» της παρουσία στην Football League.


ΤΖΑΝΛΟΥΚΑ ΚΟΛΟΝΕΛΟ (Προπονητής ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Δημιουργήσαμε 6-7 πολύ καλές ευκαιρίες για γκολ. Ο Αιγινιακός είναι πολύ καλή ομάδα, δομημένη για να κάνει πρωταθλητισμό. Μπορούσαμε να μειώσουμε σε 1-2, αλλά ο διαιτητής δεν μας έδωσε πέναλτι. Την περασμένη εβδομάδα δόθηκε πέναλτι εναντίον μας που δεν ήτα. Έχουμε πληρώσει τέτοιες καταστάσεις.
Δεν μπορώ να πω τίποτα για τους ποδοσφαιριστές μου που έχουν σώσει την ομάδα πολύ πιο πριν και ας έχουμε 4 συνεχόμενες ήττες. Ελπίζω την τελευταία αγωνιστική με τον Ηρακλή να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα γιατί το δικαιούμαστε. Κάναμε ένα καλό δώρο στον κόσμο μας, αυτή την παραμονή. Γράψαμε ιστορία και πιστεύω ότι κανείς στην Ελλάδα δεν περίμενε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, τους συνεργάτες μου και τον κόσμο της Ζακύνθου. Καλή επιτυχία στην ομάδα του Αιγινιακού στα πλέι οφ».

ΚΩΣΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ (Προπονητής Αιγινιακού): «Ξέραμε ότι η Ζάκυνθος, αγωνιστικά, είναι αφιλόξενη έδρα. Ο αντίπαλος είναι πολύ δυνατός στην έδρα του κάτι που φαίνεται στη βαθμολογική συγκομιδή. Αγωνιστικά σήμερα δεν ήμασταν καλύτεροι. Απλά κάναμε αυτό που έπρεπε. Το σκορ αδικεί τον γηπεδούχο. Μπορούσε να είχε πετύχει ένα με δύο γκολ. Κρατάμε μόνο τη νίκη. Από δω και πέρα θα εστιάσουμε την προσοχή μας στα πλέι οφ. Θα ήθελα να τονίσω ότι η Ζάκυνθος θα μπορούσε να είναι πολύ πιο ψηλά στη βαθμολογία, αν δεν είχε δύο φορές τον μήνα τόσο μακρινά ταξίδια. Αφιερώνω τη σημερινή νίκη στον συνεργάτη μου, Γιώργο Λιόλιο».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΑΘΑΡΟΥΔΗΣ (Παίκτης ΑΠΣ Ζάκυνθος): «Ο Αιγινιακός έχει μία πολύ καλή ομάδα. Δεν μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και δεχτήκαμε δύο τέρματα, από δικά μας λάθη. Και όταν μένεις πίσω στο σκορ και ειδικά στην έδρα σου, τα πράγματα γίνονται δύσκολα. Στην επανάληψη ανεβάσαμε ρυθμό, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν ήρθε το γκολ. Παίξαμε χωρίς άγχος, αφού έχουμε μείνει στην κατηγορία. Θα πάμε για νίκη στην Θεσσαλονίκη, χωρίς άγχος και ελπίζω να τα καταφέρουμε».


ΚΩΣΤΑΣ ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ (Παίκτης Αιγινιακού): «Πήραμε μία σημαντική νίκη. Κοιτάμε τη συνέχεια και αν συνεχίσουμε έτσι πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε την άνοδο».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου