Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ: Ο Ζακυνθιακός θέλει να φτάσει μακριά

Με τον αέρα της επιτυχίας επί του ΑΟΚΙ εκτός έδρας αλλά και της οριστικής εξασφάλισης της πρώτης θέσης στην Α΄ Κατηγορία, ο Ζακυνθιακός  υποδέχεται στο Δημοτικό στάδιο τον Α.Ο Κυπαρισσίας(15:30) με στόχο να προχωρήσει ακόμη περισσότερο στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, φτάνοντας στη νίκη-πρόκριση.
Όλα αυτά απέναντι στον A.O Kυπαρισσίας ο οποίος έδωσε ραντεβού με την ομάδα της Ζακύνθου μετά την πρόκριση του επί της Νίκης Τραγανού.

Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ της έδρας για να πετύχει τον στόχο της.
«Είναι ένα καλό τεστ»
Ο προπονητής του Ζακυνθιακού, Στράτος Κουρούμαλος μιλώντας στην «ΗΜΕΡΑ» για τον αγώνα με τον Α.Ο Κυπαρισσίας, ανέφερε :«Είναι για εμάς ένα καλό τεστ.  Θα φανεί η δυναμικότητα της ομάδας και αν συνυπολογίσουμε την επιστροφή  των Αρκαδιανού, Μποτώνη και Κωστάκη, πιστεύω ότι στα μπαράζ δεν έχουμε τίποτα να φοβηθούμε».
Παράλληλα μίλησε και για την παρουσία του στο παιχνίδι του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας με τη Νίκη Τραγανού όπου ο πρώτος επικράτησε με 2-0 και απέκτησε προβάδισμα δύο βαθμών στην κορυφή της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας.
«Παρακολουθήσαμε ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι με πολλά φάουλ και πιστεύω ότι στα επόμενα μπαράζ δεν θα είναι τόσο παθιασμένοι όσο ήταν στο τοπικό ντέρμπι και θα γίνουν καλύτερα παιχνίδια», σημείωσε.
Στον αγωνιστικό τομέα, εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τον Α.Ο Κυπαρισσίας είναι ο Δρόσος που αποβλήθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Α.Ο Λεβάντε.
Στον αντίποδα επιστρέφει ο Χαρακτινός που εξέτισε την ποινή του μετά την αποβολή του στο ματς με τον ΑΟΚΙ στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου για το Πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ο αντίπαλος
Ο Α.Ο Κυπαρισσίας εκμεταλλεύτηκε τον παράγοντα έδρα στην προηγούμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών και επικράτησε με 2-1 της Νίκης Τραγανού, παίρνοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση όπου θα αντιμετωπίσει τον Ζακυνθιακό.
Τα τέρματα των νικητών σημείωσε ο Μητρόπουλος με κεφαλιά στο 39’ και στο 63’ με τον ίδιο τρόπο. Οι φιλοξενούμενοι το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν στο 80’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Μαρκόπουλο ο οποίος μείωσε σε 2-1.

Η σύνθεση του Α.Ο Κυπαρισσίας στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν: Μπίζος, Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Μανδραπήλιας (46’ Δαλαβούρας), Γαργαρώνης (65’ Σταματόπουλος), Λυδιώτης, Κωνσταντόπουλος, Ντιόπ, Σουπούλι, Μητρόπουλος (71’ Μιτρόφ), Παναγόπουλος.
Ο αντίπαλος του Ζακυνθιακού, βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας της Α΄ Κατηγορίας Μεσσηνίας, έχοντας 56 βαθμούς σε 25 αγώνες έναντι 55 του δεύτερου της κατάταξης, Πάμισσου Μεσσήνης και 50 της τρίτης, Εράνης Φιλιατρών.
Οι πρωτοπόροι της Κατηγορίας, μετρούν 17 νίκες, 5 ισοπαλίες και 3 ήττες και τέρματα 57-20. Στον τελευταίο αγώνα για την Α΄ Κατηγορία, την περασμένη Κυριακή επικράτησε εκτός έδρας του Εθνικού Μελιγαλά με 3-0. Σκόρερ των νικητών ήταν ο  Άντι  Στρέπι στο 6΄και το 45’ ενώ το τρίτο τέρμα σημείωσε ο Μιτρόφ στο 53’.
Ο Α.Ο Κυπαρισσίας κατέκτησε το Κύπελλο της ΕΠΣ Μεσσηνίας με αντίπαλο την Εράνη Φιλιατρών καθώς μετά το 1-1 στην κανονική διάρκεια του αγώνα και την παράταση, επιβλήθηκε με 5-3 στα πέναλτι.

Στις τάξεις του ΑΟΚ ο Θοδωρής Ντουγέρογλου
Ένας γνώριμος στους φιλάθλους του ΑΠΣ Ζάκυνθος θα «πατήσει» για μία ακόμα φορά το χορτάρι του Δημοτικού Σταδίου, σήμερα το μεσημέρι. Πρόκειται για τον τερματοφύλακα της Κυπαρισσίας, Θοδωρή Ντουγέρογλου που φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΣ τον Ιανουάριο του 2011, έως τη στιγμή που τραυματίστηκε (παραμονές του τελευταίου αγώνα πρωταθλήματος με τον Αετό Σκύδρας).
Ο Ντουγέρογλου έχει περάσει από Ολυμπιακό, Καλαμάτα, Κεραυνό Κερατέας, Νηρέα Πάρου και Εθνικό Ασσιάς.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου