Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Με κίνητρο το γόητρο κόντρα στον Ηρακλή

Η εντός έδρας παρουσία του ΑΠΣ τον βοήθησε σε σημαντικό βαθμό να σώσει από νωρίς την …παρτίδα στην Football League αλλά το φινάλε στο Δημοτικό στάδιο, δεν ήταν αυτό που θα επιθυμούσαν όλοι.
Η ήττα με 0-3 από τον Αιγινιακό φαντάζει ως ένα άδικο αποτέλεσμα και στην ομάδα του νησιού τα έχουν και με την τύχη τους καθώς παρότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, δεν κατάφερε να σκοράρει και να έχει ένα διαφορετικό σκορ στην τελευταία παράσταση μπροστά στο κοινό της.

Το χειροκρότημα στο τέλος από τους φιλάθλους ήταν πάντως η καλύτερη αναγνώριση για την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα έχοντας υλοποιήσει από νωρίς τον στόχο της παραμονής.
Πλέον απομένει ένας ακόμη αγώνας για να ολοκληρωθεί η σεζόν με αντίπαλο τον Ηρακλή εκτός έδρας όπου ο ΑΠΣ θα προσπαθήσει να κλείσει τη χρονιά με ένα θετικό αποτέλεσμα και για λόγους γοήτρου, δίνοντας τέλος σε ένα αρνητικό σερί αποτελεσμάτων.
Μετά από αυτό το παιχνίδι θα ξεκινήσει ουσιαστικά και ο σχεδιασμός για την επόμενη περίοδο. Ήδη πάντως στα τελευταία ματς πήραν ευκαιρίες και άλλοι παίκτες προκειμένου να προχωρήσει και  η αξιολόγηση του έμψυχου δυναμικού.
Με προβλήματα ο «Γηραιός»
Ο επόμενος αντίπαλος του ΑΠΣ, Ηρακλής θα παραταχτεί με προβλήματα στο τελευταίο παιχνίδι. Ο τεχνικός της ομάδας, Γκιγιέρμο Όγιος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Κοντέων και Κοντοδήμο που είναι τιμωρημένοι.
Παράλληλα ο Βίτορ Λίμα που έχει κατάγματα στο τρίτο και τέταρτο μετακάρπιο του δεξιού χεριού του, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα χειρουργηθεί και η συμμετοχή του κρίνεται εξαιρετικά αμφίβολη.
Πρόβλημα στον δικέφαλο αντιμετωπίζει και  ο Σκόρτσα με αποτέλεσμα να είναι μοιρασμένες πιθανότητες για να αγωνιστεί.
O τερματοφύλακας του «Γηραιού», Ανδρέας Κολίτσης με δηλώσεις του στον «Arena Fm», αναφερόμενος στη σημασία του αγώνα με τον ΑΠΣ, τόνισε:
«Δυστυχώς το παιχνίδι με την Ζάκυνθο είναι ένας τελικός. Πρέπει να μην μείνουμε στα λόγια αλλά να το δείξουμε στο γήπεδο. Η ήττα με την Καρδίτσα ήταν από τα χειρότερα αποτελέσματα που έχουμε κάνει. Πρέπει τώρα να πάρουμε μια νίκη για να σώσουμε την χρονιά».
Όσο για τις διαφορές που θα υπάρχουν στα πλέι οφ, είπε: «Εγώ πιστεύω πως σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα θα είναι πολύ διαφορετικά από το τωρινό πρωτάθλημα. Όλες οι ομάδες είναι καλές, παίζουν καλό ποδόσφαιρο και έχουμε δείξει πως με καλές ομάδες παίζουμε και εμείς καλά.

Το θέμα είναι τώρα με την Ζάκυνθο. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Αν κάποιος μου έλεγε πως θα παλεύαμε για τα πλει οφ πριν έναν μήνα θα γελούσα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου