Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: "Διπλό" ημίχρονο... "άσσο" τελικό

Πολύ σκληρός για να πεθάνει αποδείχτηκε ο Παναρτεμισιακός στο γήπεδο του Μαχαιράδου. Ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος μπορεί να προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας μάλιστα και το αριθμητικό πλεονέκτημα, ωστόσο οι γηπεδούχοι με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη, έφεραν τα πάνω-κάτω, πετυχαίνοντας μία σπουδαία νίκη με 3-2 μετά από ένα «χορταστικό» παιχνίδι.
Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 35’ όταν μετά το λάθος της άμυνας, ο Ζώντος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος κέρδισε πέναλτι αλλά και την αποβολή του Κ. Μπράτη με τον Μάριο Μαρούδα Διον.  να «γράφει» το 0-2.

Στην επανάληψη όμως ο Παναρτεμισιακός μπήκε μεταμορφωμένος στον αγωνιστικό χώρο και κατόρθωσε να κλείσει στα καρέ του τον αντίπαλο του.
Στο 52’ και το 57’ στάθηκε άτυχος έχοντας δοκάρι σε προσπάθειες του Γκάμπριελ, ωστόσο στο 60’ με κοντινή κεφαλιά, έκανε το 1-2 ενώ στο 67’ αυτή την φορά με κεφαλιά ο Ν.Κλάδης «έγραψε» το 2-2.
Στο 75’ τραυματίστηκε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Λούτας και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπέστη εξάρθρωση στο μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού.
Στο 84’ ο Γκάμπριελ από κοντά έφερε πλέον στη θέση του οδηγού στο σκορ τον Παναρτεμισιακό. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν στα τελευταία λεπτά και μάλιστα ολοκλήρωσαν τον αγώνα επίσης με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Ζώντου.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης με βοηθούς τους Πέττα και Μάτσα.

ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ (Ν. Κλάδης – Π. Ραυτόπουλος): Κυπριώτης, Καπετάνης, Φετσάνης, Κορφιάτης, Ραυτόπουλος (90+ Μπιάζης Αγ.), Ζανφιράκε, Λιβέρης Σπ. (63′ Κλαυδιανός), Βαρβαρίγος (90+ Θεμέλης), Μπράτης, Κλάδης Ν., Κλάδης Β.

ΑΕ ΑΓ.ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ (Νίκος Λιβέρης): Λούτας (76′ λ.τρ. Ν. Μάργαρης), Μαλαφούρης Χ., Κλάδης Αν., Μπάστας Κ., Λούντζης (68′ Μάργαρης Ν.), Ρουσιάνος, Βιάζης, Μαρούδας Μαρ., Βυθούλκας (76′ Παπαδάτος), Μαρούδας Μ. Ι., Ζώντος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου