Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Ασταμάτητος ο Ζακυνθιακός στην κούρσα για τον τίτλο


Τι και αν αγωνίστηκε με απουσίες στον Αγγερικό; Ο πρωτοπόρος Α.Ο Ζακυνθιακός πέρασε σαν «σίφουνας» από την έδρα του Αετού Καλλιπάδου και με το επιβλητικό 7-2, συνέχισε την ξέφρενη πορεία του για τον τίτλο, διατηρώντας την διαφορά των πέντε βαθμών από την Θύελλα Αμπελοκήπων.
Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Στράτου Κουρούμαλο ήταν μεταξύ άλλων ο Καραμαλίκης, ο Σούρμπης αλλά και ο Χαρακτινός αλλά παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι ήταν «καταιγιστικοί».
Πάντως αν και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 4΄με τον Μαλαφούρη, στο 25’ έμειναν με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του τερματοφύλακα Κλάδη λόγω του ότι έπιασε την μπάλα με τα χέρια έξω από την περιοχή. Αντικαταστάτης του στη θέση κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Κόλα.

Ο Ζακυνθιακός δεν επηρεάστηκε ωστόσο και στο 28΄κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μαλλιά από τον  με τον Λιβέρη να είναι εύστοχος στην εκτέλεση και να πετυχαίνει το 0-2.
Στο 30’ οι φιλοξενούμενοι είχαν μία ακόμη ατυχία, χάνοντας με τραυματισμό αυτή την φορά τον Αρκαδιανό.
Στο 35’  ωστόσο σημείωσαν και τρίτο τέρμα με τον Μαλλιά να βρίσκει στόχο από κοντά μετά το πρώτο σουτ του Δρόσου από αριστερά και την ασθενή απόκρουση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ (Θοδωρής Δραγώνας): Ζέζας, Τσουκαλάς, Καπαρέλης Αν. (46′ Μάντσε), Καπαρέλης Π., Ψάρρης Χ. (76′ Κουρτσέσης), Ξένος, Γουσέτης Ανδρ., Καπαρέλης Ευστ., Γουσέτης Δ. (60′ Βούρτσης), Μαρόπουλος Π., Καποδίστριας.

A.O. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Κλάδης Δ., Λένο Ν., Λάππος Δ., Τζιαφέρης Θ., Αρκαδιανός (30′ λ.τρ. Κίτος), Λιβέρης Στ., Πέττας Ραφ., Μαλλιάς, Μαλαφούρης, Κόλα, Δρόσος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου