Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Χωρίς άγχος και ότι μαζέψει μέχρι το τέλος

Mε στόχο να έχει την καλύτερη δυνατή βαθμολογική συγκομιδή στα τρία τελευταία παιχνίδια για να ρίξει με εντυπωσιακό τρόπο την αυλαία στην φετινή σεζόν όπου ήδη έχει πετύχει τον βασικό του στόχο, ο ΑΠΣ αντιμετωπίζει την Κυριακή(15:00) εκτός έδρας τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του νησιού θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη δύο φορές στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές καθώς εκτός από την αναμέτρηση με τους «Πόντιους», θα αντιμετωπίσει και στο φινάλε του Βορείου Ομίλου της Football League, τον Ηρακλή και θέλει να κάνει καλή… αρχή την προσεχή αγωνιστική.

Μετά το ματς με την Κέρκυρα και όσα συνέβησαν με τη μη τήρηση του Fair Play από τους φιλοξενούμενους την περασμένη αγωνιστική, ο ΑΠΣ επιδιώκει ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας για να «ρεφάρει» και για την εντός έδρας απώλεια με τους «Φαίακες».
Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αγώνα του πρώτου γύρου που είχε διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο, ο ΑΠΣ είχε επικρατήσει με 3-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς.Τα γκολ των νικητών είχαν σημειώσει ο Οικονόμου, Σκαθαρούδης και Όττα.

Τρεις επιστροφές και τέσσερις απουσίες
Στον αγωνιστικό τομέα, ο Τζανλούκα Κολονέλο έχει και αυτή την φορά ονόματα στο απουσιολόγιο του, ωστόσο την ίδια στιγμή, μετράει τρεις σημαντικές επιστροφές.
Ο λόγος για τους Οικονόμου, Κυριακίδη και Σολφερίνο οι οποίοι εξέτισαν τις τιμωρίες τους στα προηγούμενα παιχνίδια και πλέον θα είναι ξανά στην διάθεση του.
Πρόκειται για τρεις σημαντικές μονάδες της ομάδας και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα βρίσκονται και στην ενδεκάδα.
Παράλληλα έτοιμος να αγωνιστεί είναι και ο Μπίρης που είχε αντιμετωπίσει ένα πρόβλημα στον ώμο του.
Από την άλλη πλευρά, εκτός πλάνων για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι τέσσερις  παίκτες. Ο Φωτιάς που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Κέρκυρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ενώ δηλώθηκαν να εκτίσουν την ποινή τους έχοντας συμπληρώσει κάρτες, οι Στασινόπουλος, Πέττας αλλά και ο Αποστόλου.

Πήρε αναβολή
Αναβολή για την επόμενη Τρίτη, 18 Μαρτίου, πήρε η υπόθεση του ΑΠΣ από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League μετά την κλήση σε απολογία για όσα συνέβησαν στο ματς με την Κέρκυρα.
Παράλληλα αναβολή για την ίδια ημέρα πήραν και οι υποθέσεις που αφορούσαν τα παιχνίδια με τον Τύρναβο και αυτό με την Δόξα Δράμας.
 Η απόφαση ανέφερε αναλυτικά: «Η  εκδίκαση των υποθέσεων των ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ(αγώνας της 28-2-2014 με ΠΑΕ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ), ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ(αγώνας της 23-2-2014 με ΠΑΕ ΚΑΛΛΙΘΕΑ), ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ(αγώνας της 3-3-2014 με ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ),  ΖΑΚΥΝΘΟΣ(αγώνας της 23-2-2014 με ΠΑΕ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ), ΖΑΚΥΝΘΟΣ (αγώνας της 1-3-2014 με ΠΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΣ) ΖΑΚΥΝΘΟΣ (αγώνας της 7-3-2014 με ΠΑΕ ΚΑΣΣΙΟΠΗ), αναβλήθηκε για την Τρίτη 18-3-2014 και ώρα 10:30».
Με προβλήματα οι «Πόντιοι»
Στην αντίπερα όχθη, με απουσίες θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΣ ο Απόλλων Καλαμαριάς. Εκτός πλάνων του προπονητή της ομάδας, Αλέξη Αλεξίου έχουν τεθεί οι Κισκαμπάνης και Πέλκας οι οποίοι είναι τιμωρημένοι.
Παράλληλα απόντας λόγω τραυματισμού είναι πολύ πιθανό να είναι και ο Καθάριος. Στον αντίποδα εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει ο Λιόνης.
Ο τελευταίος απολογήθηκε  εγγράφως στην Πρωτοβάθμια Επιτροπή της Football League καθώς κατηγορείται για  δυσφήμιση του αθλήματος στον αγώνα  με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Κ19:Την Κυριακή με Βατανιακό
Τον  Βατανιακό εκτός έδρας θα αντιμετωπίσει η ομάδα Κ19 του ΑΠΣ Ζάκυνθος στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του Βορείου Ομίλου στο Πρωτάθλημα Νέων της Football League.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή το πρωί(10:30). Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη εβδομάδα, η ομάδα Νέων του ΑΠΣ κατέκτησε τους τρεις βαθμούς άνευ αγώνος, καθώς η Αναγέννηση Γιαννιτσών δεν ήρθε στο νησί με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη στα χαρτιά(3-0).






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου