Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Εύκολες αποστολές για τους πρωτοπόρους

Εύκολο θεωρητικά έργο δείχνουν να έχουν οι πρωτοπόροι στην 20η αγωνιστική. Ο Α.Ο Ζακυνθιακός υποδέχεται τον Ελατιακό στο γήπεδο της Λιθακιάς με στόχο μία ακόμη νίκη με την οποία θα παραμείνει σε απόσταση πέντε βαθμών από την Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία αγωνίζεται στο γήπεδο του Αγγερικού με αντίπαλο τον Α.Ο Κατασταρίου.
Κατά τα άλλα με ενδιαφέρον αναμένονται οι αναμετρήσεις του Παναρτεμισιακού με τον Α.Ο Τσιλιβή και του Α.Ο Λεβάντε με τον Αστέρα Μαχαιράδου. Αναλυτικά:



ΣΑΒΒΑΤΟ  15/3

ΑΕ ΑΓ. ΛΕΩΝ/ΚΟΙΛΙΩΜΕΝΟΣ -ΑΕΤΟΣ  ΚΑΛΛΙΠΑΔΟΥ( ΓΗΠΕΔΟ ΑΓ. ΛΕΟΝΤΑ -15:00)

Μετά την ήττα από τον Παναρτεμισιακό και τον τρόπο που αυτή ήρθε αν και προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο ημίχρονο, ο Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες στην έδρα του.
Ο Αετός Καλλιπάδου προέρχεται από την ήττα απέναντι στον πρωτοπόρο Ζακυνθιακό και στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα για το γόητρο του.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 7η θέση με 28 βαθμούς και τέρματα 42-44 και οι φιλοξενούμενοι στην 8η θέση με 22 βαθμούς και τέρματα 32-51.

Α.Ο ΛΕΒΑΝΤΕ –ΑΣΤΕΡΑΣ  ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ-15:00)

Οι γηπεδούχοι δείχνουν να απομακρύνονται από την προσπάθεια να βρεθούν στα μπαράζ  για τον Πρωταθλητή αλλά στοχεύουν στη νίκη για να εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους.
Ο Αστέρας Μαχαιράδου μετά την ήττα από τον Ελατιακό, θέλει να «ρεφάρει» με ένα θετικό αποτέλεσμα.
Ο Α.Ο Λεβάντε είναι στην 3η θέση με 39 βαθμούς και τέρματα 60-19 και οι φιλοξενούμενοι είναι στην 5η θέση με 30 βαθμούς και τέρματα 41-38.


ΠΑΝΑΡΤΕΜΙΣΙΑΚΟΣ  - Α.Ο ΤΣΙΛΙΒΗ (ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ-15:00)
Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη σπουδαία νίκη με ανατροπή κόντρα στον Άγιο Λέοντα/Κοιλιωμένο, ο Παναρτεμισιακός φιλοδοξεί να κάνει το δύο στα δύο στην έδρα του για να βρεθεί ακόμη πιο ψηλά στην βαθμολογία.
Ένα θετικό αποτέλεσμα επιζητά και ο Α.Ο Τσιλιβή για να διατηρηθεί στα πιο υψηλά σκαλοπάτια του βαθμολογικού πίνακα.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 6η θέση με 29 βαθμούς και τέρματα 40-34 και οι φιλοξενούμενοι στην 4η με 32 βαθμούς και τέρματα 37-29.



ΚΥΡΙΑΚΗ  16/3

Α.Ο ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ (ΓΗΠΕΔΟ ΑΓΓΕΡΙΚΟΥ -15:00)
Οι γηπεδούχοι μάχονται για την παραμονή τους και για τον λόγο αυτό, στοχεύουν σε ένα θετικό αποτέλεσμα.
Όλα αυτά απέναντι στη Θύελλα Αμπελοκήπων η οποία επιδιώκει να συνεχίσει στον δρόμο των επιτυχιών για να διατηρηθεί και η καλή ψυχολογία ενόψει των μπαράζ για τον Πρωταθλητή.
Ο Α.Ο Κατασταρίου είναι στην 9η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 36-60 και οι φιλοξενούμενοι στην 2η θέση με 50 βαθμούς και τέρματα 76-12.

ΑΠΟΛΛΩΝ – ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩΣΙΑΚΟ-15:00)
Ντέρμπι ουραγών διεξάγεται στο Ενωσιακό γήπεδο. Ο Απόλλων προέρχεται από την καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Α.Ο Τσιλιβή και πλέον προσδοκά και σε ένα καλό αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου.
Ο Αχιλλέας έχασε σημαντικό έδαφος μετά την ήττα από τον Α.Ο Κατασταρίου για την παραμονή και πλέον η νίκη κρίνεται απαραίτητη για να συνεχίσει να ελπίζει.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 12η θέση με 4 βαθμούς και τέρματα 15-82 και οι φιλοξενούμενοι στην 11η με 11 βαθμούς και τέρματα 14-63.

Α.Ο  ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ - ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΛΙΘΑΚΙΑΣ -15:00)
Την ξέφρενη πορεία του για το Πρωτάθλημα, φιλοδοξεί να συνεχίσει ο Α.Ο Ζακυνθιακός με μία ακόμη νίκη.
Ο πρωτοπόρος της Κατηγορίας θέλει να διατηρήσει την διαφορά των πέντε βαθμών στην κορυφή, αντιμετωπίζοντας τον Ελατιακό που προέρχεται από την μεγάλη νίκη απέναντι στον Αστέρα Μαχαιράδου και με καλή ψυχολογία θα προσπαθήσει να πραγματοποιήσει μία καλή εμφάνιση.
Οι γηπεδούχοι είναι στην 1η θέση με 55 βαθμούς και τέρματα 109-18 και οι φιλοξενούμενοι στην 10η θέση με 14 βαθμούς και τέρματα 24-76.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου