Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΑΓΕΖ: Με το μυαλό στην Καλαμάτα

Η ΑΓΕΖ άγγιξε μία σπουδαία εκτός έδρας νίκη  «λυγίζοντας» ξανά στην παράταση, ωστόσο πλέον το ενδιαφέρον στρέφεται στο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με την Καλαμάτα το οποίο έχει τον χαρακτήρα του τελικού.
Η ομάδα του νησιού αγωνιζόμενη στην έδρα της απέναντι σε μία εκ των βασικών αντιπάλων της για την επίτευξη του στόχου της παραμονής, χρειάζεται το ροζ φύλλο αγώνα για να κάνει το πλέον αποφασιστικό βήμα.

Η προετοιμασία για τη σημαντική αναμέτρηση με την ομάδα της Μεσσηνίας ξεκίνησε την Τρίτη με μία προπόνηση.
Το τεχνικό δίδυμο των Νίκου Θεοδώση και Νίκου Κλάδη δεν έχει να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.
Ο Ανέστης Τζινόπουλος αγωνίστηκε για περίπου 7 λεπτά στο ματς με τη Νίκη Αμαρουσίου και θα ακολουθήσει πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ώστε να είναι στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τη σημαντική αναμέτρηση που ακολουθεί.
Εξάλλου ο Κώστας Ακτύπης που αντιμετώπισε πρόβλημα στη μέση και αγωνίστηκε με ένεση στον αγώνα με τη Νίκη Αμαρουσίου, θα ακολουθήσει θεραπεία και θα είναι σε θέση να αγωνιστεί.

Το βάρος πέφτει και στην ψυχολογική προετοιμασία για τον αγώνα με την Καλαμάτα όπου η ΑΓΕΖ περιμένει και τη στήριξη του κόσμου για να φτάσει στη νίκη που είναι πιθανό να αποκτήσει καθοριστική σημασία στην προσπάθεια να παραμείνει στην Κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου