Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Αυτοκτονία Παναιγιάλειου, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών στα πλέι οφ ανόδου

Συγκλονιστικό φινάλε στον Νότιο Όμιλο της Β' Εθνικής, με τον Φωστήρα να νικά στις καθυστερήσεις τον Ηρακλή Ψαχνών στον Ταύρο, αλλά και τις δυο ομάδες να μπαίνουν τελικά στα play off ανόδου, μετά την ισοπαλία του Παναιγιάλειου.
Δυο παιχνίδια ήταν τα πλέον σημαντικά της τελευταίας αγωνιστικής στη Football League. Αυτό του Φωστήρα με τον Ηρακλή Ψαχνών κι αυτό του Παναιγιάλειου με την Επισκοπή. Το ντέρμπι στον Ταύρο ήταν σκληρό κι αμφίρροπο, με τον Φωστήρα να παίρνει τη νίκη (1-0) στις καθυστερήσεις και να επικρατεί... πανδαιμόνιο!

Την ίδια ώρα, ο Παναιγιάλειος αποδείχθηκε ιδανικός αυτόχειρας αφού έμεινε στο 1-1 με την Επισκοπή στην έδρα του, ισοβάθμισε με τα Ψαχνά κι έμεινε εκτός play off! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να εκτυλιχθούν πρωτόγνωρες σκηνές στον Ταύρο, όπου οι παίκτες του Φωστήρα και του Ηρακλή Ψαχνών πανηγύριζαν μαζί την παρουσία τους στα play off!
Από εκεί και πέρα, στα άλλα παιχνίδια της ημέρας, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός Βόλου διέσυρε 8-0 τον Βύζαντα στα Μέγαρα, ενώ Καλλιθέα και Χανιά αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Ο Αστέρας Μαγούλας νίκησε 3-2 τον Φωκικό κι ο Πανηλειακός 2-1 τον Αχαρναϊκό, ενώ η Παναχαϊκή επικράτησε 1-0 στην έδρα της Γλύφαδας.
Έτσι, Ολυμπιακός Βόλου, Χανιά, Φωστήρας και Ηρακλής Ψαχνών θα συμμετάσχουν στα play off ανόδου, ενώ οι Αστέρας Μαγούλας, Γλυφάδα και Βύζας Μεγάρων υποβιβάζονται στη Γ' Εθνική.


onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου