Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Φιλική νίκη (1-0) επί της Εθνικής Νέων Αλβανίας (Photos)


Με γκολ του Χατζησάββα από το 17ο λεπτό, η ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος επικράτησε της Εθνικής Νέων Αλβανίας στο φιλικό παιχνίδι, το οποίο παρακολούθησαν πάνω από 500 φίλαθλοι, στην πλειοψηφία τους φίλοι της Αλβανίας.
Τα πρώτα 45 λεπτά ήταν αυτά που άξιζαν στο παιχνίδι, αφού στην επανάληψη και οι δύο προπονητές πραγματοποίησαν πολλές αλλαγές, με αποτέλεσμα να πέσει ο ρυθμός του παιχνιδιού.

Αν και είχε ανακοινωθεί ότι στο συγκεκριμένο φιλικό θα ήταν και το μεγάλο αστέρι του ΠΑΟΚ, Εργκούς Κάτσε, όμως την τελευταία στιγμή η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν του επέτρεψε τη συμμετοχή του στο συγκεκριμένο φιλικό, αφού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ (κυρίως στο κύπελλο) είναι σε εξέλιξη).
Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι, η διοίκηση της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος βράβευσε τον προπονητή της Εθνικής Νέων της Αλβανίας και παλαίμαχο τερματοφύλακα (έχει περάσει και από Ελλάδα), Φώτη Στρακόσια για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο και τον Γκέρντι Σέλα για την προσφορά του στην ομάδα (ήταν ο άνθρωπος που κανόνισε το φιλικό). Τις απονομές έκανε ο Αντιπρόεδρος, Νίκος Κοντονής.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
17΄ ΓΚΟΛ: Ωραία ενέργεια από αριστερά του Κυριακίδη, ο Χατζησάββας με κεφαλιά θα ανοίξει το σκορ.
21΄ ωραία εκτέλεση φάουλ του Λάμπι, η μπάλα θα περάσει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
25΄ Ο Όττα από το ημικύκλιο της αντίπαλης περιοχής θα κάνει το σουτ για να μπλοκάρει σταθερά ο Χότζα.
31΄ Φάση διαρκείας στα καρέ της Αλβανίας. Ο Σκαθαρούδης θα επιχειρήσει το ψηλοκρεμαστό σουτ, με τον Χότζα να διώχνει, η μπάλα να στρώνεται στον Χατζησάββα που θα κάνει το σουτ, αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί.
44΄ Ωραία πάσα του Χατζησάββα στον Ρούγιοβιτς, αυτός για τον Σκαθαρούδη που από καλή θέση δεν έπιασε όπως θα ήθελε το σουτ και ο Χότζα μπλόκαρε εύκολα.
46΄ Ασίστ του Ρούγιοβιτς για τον Κούνσολο που σούταρε πάνω στον Χότζα.
52΄ Ο Γιονουζάι θα βρει ωραία τον Χοτζάλι που θα βρεθεί απέναντι από τον Τσουκαλά, με τον τελευταίο να διώχνει σωτήρια σε κόρνερ. Στην εκτέλεσή του ο Λάτσι έκανε το και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
56΄ Ο Ρούγιοβιτς θα εκτελέσει το κόρνερ και ο Βυθούλκας από καλή θέση θα σουτάρει άουτ.
71΄ Από κοντά σουτ του Γιαουπάι σε κόρνερ ο Τσουκαλάς.
81΄ ΔΟΚΑΡΙ για τρους φιλοξενούμενους. Ο Κραζνίκι από πλάγια θα κάνει το σουτ και ο Λειβαδιώτης σωτήρια θα διώξει την μπάλα, η οποία αφού χτύπησε στο αριστερό δοκάρι την απομάκρυναν οι αμυντικοί.
82΄ Δυνατό σουτ κασέτι, ο Κούτσο με δυσκολία θα διώξει σε κόρνερ.
83΄ Ανάποδο ψαλίδι, εντός περιοχής, του Χιράλδο θα μπλοκάρει ο Κούτσο.
84΄ Λίγα μέτρα έξω από την περιοχή της Ζακύνθου ο Φίλι θα κάνει το δυνατό σουτ, αλλά και πάλι ο Λειβαδιώτης σε ετοιμότητα θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ.
Πολύ καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Κώστα Ψάρρη και Τάσου Στραβοπόδη.

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Πάριντε Λάλι – Πάολο Φότι): Τσουκαλάς, Στασινόπουλος, Καμπούρης, Φωτιάς, Αποστόλου, Σκαθαρούδης, Τορεσάνι, Πετράκος, Κυριακίδης, Όττα (32΄ Ρούγιοβιτς), Χατζησάββας.
Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Βυθούλκας, Σολφερίνο, Χιράλντο, Ντιαλό, Κασέτι, Τσερκουετάνι, Μπαλιόνε, Μπίρης, Κούνσολο, Βλαχοκυριάκος, Πέττας και Λειβαδιώτης.

ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΩΝ ΑΛΒΑΝΙΑΣ (Φώτης Στρακόσια – Άριαν Μπελά): Χότζα, Μούκια, Ράμπι, Μουσάι, Καρίτσι, Φίλι, Λάμπι, Λάτσι, Μπεσίρι, Πέτσι, Χοτζάλι.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Κούτσο, Γιονουζάι, Καπακλία, Σούζιο, Γκέτσι, Τζινάρι, Ντόνται, Γιαούπαι, Μαϊάτσι, Μουσάκο και Κραζνίκι.

Από τους παίκτες της Αλβανίας, στην Ελλάδα αγωνίζονται οι: Λάτσι (Ολυμπιακό), Χοτζάλι (Παναχαϊκή), Μουσάι, Καρίτσι (Πανιώνιο), και Κούτσο (Αστέρα Τρίπολης).




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου