Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ – Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ: Παρέμεινε στην κατηγορία ο Ελατιακός

Νίκησε και στον Αγγερικό ο Ελατιακός τον Α.Ο. Κατασταρίου κι έτσι παρέμεινε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Α΄ κατηγορία. Από την άλλη, η ιστορική ομάδα του Κατασταρίου (που έχει παίξει και Δ΄ Εθνική) αποχαιρετά την Α΄ Κατηγορία μετά από 15 χρόνια! Τελικό αποτέλεσμα 1-5 και σε συνδυασμό με την νίκη την προηγούμενη Κυριακή (4-2), έκανε το 2-0 στις νίκες και πλέον από σήμερα πανηγυρίζουν οι Βολίμες για την παραμονή της αγαπημένης τους ομάδας.


Το ματς τελείωσε στο 8ο λεπτό!
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και πριν καλά-καλά αρχίσει… το είχαν τελειώσει! Συγκεκριμένα, με τρία γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά, αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και δεν τους άφησαν περιθώρια αντίδρασης.
Στο 2ο λεπτό ο Λ. Θεοδώσης με μονοκόμματο σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξί «Γ» του ανήμπορου να αντιδράσει Γιακουμέλου. Στο 5΄ οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στην αντεπίθεση και ο σκόρερ τροφοδότησε το κατάλληλο timing τον Αλ. Τσουκαλά που με πλασέ πέτυχε το 0-2. Στο 8΄ με διπλή προσπάθεια και από πλάγια θέση ο Ν. Μελές Θεοδώσης με σουτ θα κάνει το 0-3.
Στο 30΄ δόθηκε η δυνατότητα στο Καταστάρι να μειώσει, αφού κέρδισε πέναλτι με τον Στήθο. Το εκτέλεσε ο Ι. Πλαρινός με την μπάλα να «γλείφει» το αριστερό δοκάρι και να περνάει άουτ. Στις καθυστερήσεις του α΄ μέρους ο Στήθος θα μπει από δεξιά θα επιχειρήσει τη σέντρα σουτ και ο Πυριόχος θα προσπαθήσει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί θα διώξουν πάνω στη γραμμή.

Με αντεπιθέσεις «καθάρισαν» το παιχνίδι
Το Καταστάρι μπήκε δυνατά στο β΄ μέρος για να μειώσει γρήγορα και να εξαντλήσει όποιες ελπίδες είχε. Κατάφερε να μειώσει στο 58΄ με τον Σπ. Βούτο (από πάσα του Στήθου). Στο 72΄ θα χάσει ευκαιρία να μειώσει ακόμα περισσότερο. Ο Πίσκοπος εκτέλεσε κόρνερ, ο Κουτσουπιάς θα πιάσει την καρφωτή κεφαλιά, με τον Συνετό εντυπωσιακά να διώχνει σε κόρνερ.
Οι φιλοξενούμενοι με αντεπιθέσεις προσπάθησαν να πετύχουν κι άλλο γκολ για να «κλειδώσουν» τη νίκη και τα κατάφεραν στο 82΄ με ένα προσωπικό και συνάμα καταπληκτικό γκολ του Σπίνου. Αυτό το γκολ ήταν η χαριστική βολή για τους γηπεδούχους που πλέον δεν είχαν άλλα κουράγια και στο 84΄ ο Ν. Μελές Θεοδώσης θα περάσει την μπάλα πάνω από τον Γιακουμέλο και ο επερχόμενος Ζαφ. Τσουκαλάς θα μπει με την μπάλα στα δίχτυα και θα σφραγίσει τη νίκη-παραμονή στον Ελατιακό.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δημήτρης Κωστάκης και βοηθοί του οι Μπέης και Κλάδης.

Α.Ο. ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος Σπ., Θεοδώσης Θ., Βούτος Σ., Γκούσκος Δ. (56 Πίσκοπος), Κουτσουπιάς, Πυριόχος (74 λ.τρ. Ποταμίτης), Παππά, Πλαρινός Ι., Πεφτιτσέλης, Χαλκίδης (51 Βούτος Σ.)

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Συνετός Δ., Στραβοπόδης, Καρτσακλής, Ν. Θεοδόσης Μπουρλίτσης (82 Ζαφ. Τσουκαλάς), Ν. Θεοδόσης Μελές, Πλαρινός Ερμ. (53 λ.τρ. Στήθος), Τσουκαλάς Δ., Φραγκογιάννης, Τσουκαλάς Αλ., Θεοδώσης Λ. (46 Πυλαρινός), Σπίνος Ανδρ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου