Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ-Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Σπουδαία νίκη του Ελατιακού (4-2 τον Α.Ο. Κατασταρίου) – Photos

Πλούσιο σε γκολ, όχι και σε θέαμα ήταν το πρώτο παιχνίδι για τα μπαράζ παραμονής στην Α΄ Κατηγορία, μεταξύ του Ελατιακού και Α.Ο. Κατασταρίου, στο Ενωσιακό γήπεδο. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με το «χορταστικό» 4-2 και πήραν σοβαρό προβάδισμα για την παραμονή τους στην κατηγορία.

ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
3΄ Σέντρα του Θεοδώση Ν.Δ., ο Πυλαρινός από καλή θέση και εντελώς μόνος δεν βρέθηκε στην πορεία της μπάλας.
ΠΕΝΑΛΤΙ & ΓΚΟΛ για τους γηπεδούχους. Ο Θεοδώσης Λ. θα ανατραπεί στην περιοχή από τον Γιακουμέλο και διαιτητής Λιβέρης θα δείξει την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αλέξανδρος Τσουκαλάς.
11΄ ΓΚΟΛ: Ωραία πάσα του Φραγκογιάννη για τον Αλέξανδρο Τσουκαλά που στην κίνηση θα πλασάρει και θα νικήσει για δεύτερη φορά τον Γιακουμέλο, πετυχαίνοντας το 2-0.
18΄ Ωραία επέλαση, από αριστερά, του Πυλαρινού, την κατάλληλη στιγμή θα κόψει την μπάλα στο σημείο του πέναλτι, αλλά θα διώξουν οι αμυντικοί.
27΄ Ο Θεοδώσης Ν.Γ. θα μπει από τα δεξιά στην περιοχή θα επιχειρήσει το σουτ, με τον Γιακουμέλο να πέφτει στην αριστερή του γωνία να διώχνει σε κόρνερ.
33΄ Ωραία κάθετη Πλαρινού σε Βούτο Σπ. Ν. ο οποίος βγήκε απέναντι στον Συνετό, με τον τελευταίο να διώχνει με τα πόδια σε κόρνερ.
35΄ Ο Πλαρινός εκτελεί κόρνερ, ο Βιλλιάρδος από πλεονεκτική θέση θα κάνει το σουτ, αλλά δεν θα σημαδέψει σωστά (άουτ).
36΄ Ο Πυριόχος βγαίνει απέναντι από τον Συνετό με τον τελευταίο και πάλι να σώζει την εστία του (αυτή τη φορά με το δεξί χέρι θα βγάλει την μπάλα σε κόρνερ).
50΄ ΓΚΟΛ: Δυνατό σουτ του Κουτσουπιά, από το ημικύκλιο της περιοχής στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.
55΄ Εκτέλεση κόρνερ του Διον. Τσουκαλά, γέμισμα με γυριστό σουτ του Θεοδώση Ν. Διον., ο Θεοδώσης Λ. με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα μόλις άουτ.
56΄ Δυνατό σουτ του Θεοδώση Ν.Γ., εντυπωσιακά θα διώξει ο Γιακουμέλος.
70΄ ΓΚΟΛ: Ο Στήθος θα βγάλει από τα αριστερά τον Κουτσουπιά που θα βγάλει τη σέντρα και ο Βούτος Σπ.Ν. με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 2-2.
72 ΑΠΟΒΟΛΗ για το Καταστάρι. Με δεύτερη κίτρινη κάρτα θα αποβληθεί ο Βιλλιάρδος.
74΄ ΓΚΟΛ: Ο Αλεξ. Τσουκαλάς θα εκτελέσει φάουλ με τον Γιακουμέλο να μην συγκρατεί την μπάλα και ο Διον. Τσουκαλάς με προβολή θα πετύχει το 3-2.
78΄ ΓΚΟΛ: Το τελικό 4-2 θα σημειωθεί με αυτογκόλ του Πεφτιτσέλη. Ο Τσουκαλάς Αλεξ. Θα επιχειρήσει τη σέντρα και ο άτυχος παίκτης του Κατασταρίου από το ημικύκλιο της περιοχής του, στην προσπάθεια να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
85΄ Ο Πίσκοπος θα ελτελέσει φάουλ, ο Στήθος θα πιάσει την κεφαλιά και ο Συνετός θα σώσει την εστία του.
88΄ Ο Στήθος θα βρει στο ύψος της μικρής περιοχής τον Πλαρινό και αυτός με διπλή προσπάθεια δεν θα μπορέσει να νικήσει τον Συνετό, που θα μπλοκάρει.
Καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Πέττα και Στραβοπόδη.

ΕΛΑΤΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Καρτσακλής): Συνετός, Στραβοπόδης, Καρτσακλής, Θεοδόσης Ν. Δ., Θεοδόσης Ν. Γ. (90΄+ 3΄ Τσουκαλάς Ζ.), Πυλαρινός (80′ Χασαλεύρης), Τσουκαλάς Δ., Φραγκογιάννης, Τσουκαλάς Αλ., Θεοδώσης Λ., Πλαρινός.


ΑΟ ΚΑΤΑΣΤΑΡΙΟΥ (Σταύρος Σκιαδόπουλος): Γιακουμέλος, Θεοδόσης, Τάσιος, Βιλιάρδος Ν., Βούτος Σπ. του Ν., Γκούσκος, Κουτσουπιάς, Στήθος, Πλαρινός Πεφτιτσέλης, Πυριόχος (77′ Πίσκοπος).















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου