Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ - Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 4-3: Σκοράρει εύκολα… αλλά υστερεί αλλού

Φιλικό παιχνίδι στην Ηλεία και συγκεκριμένα στο Τραγανό, έδωσε σήμερα ο Α.Ο. Ζακυνθιακός. Για να είναι σε ετοιμότητα, λόγω των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, στις 11 Μαΐου, ο νταμπλούχος Ζακύνθου αγωνίστηκε με την Νίκη Τραγανού, από την οποία ηττήθηκε με 4-3.
Οι νησιώτες παρατάχτηκαν χωρίς τον Στάθη Καραμαλίκη, ο οποίος ήταν κανονικά στην αποστολή, αλλά ένας τραυματισμός του στο κεφάλι (έχει βάλει ράμματα) δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί.

Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ με τον Δούλο, ο οποίος έκανε το 1-2 με τον Δημήτρη Κολοτούρο και την κατάλληλη στιγμή «έσκαψε» την μπάλα πάνω από τον Χαρακτινό.
Η απάντηση ήρθε γρήγορα από τον Τζιαφέρη, που με κεφαλιά, ύστερα από κόρνερ του Λιβέρη ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νίκου Κολοτούρου. Με τον ίδιο τρόπο ο Λιβέρης έφερε και πάλι το ματς στα ίσα (2-2). Ο Μαλαφούρης με κεφαλιά θα δώσει για πρώτη φορά στο ματς το προβάδισμα στους «πράσινους».
Όμως οι παίκτες του Σπύρου Αντωνόπουλου δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Ο Μαρκόπουλος με πλασέ, εντός περιοχής, θα ισοφαρίσει σε 3-3 και ο Νίκος Κολοτούρος με σουτ, εντός περιοχής, θα πετύχει το τελικό 4-3.
Για ένα ακόμα παιχνίδι η ομάδα του Ζακυνθιακού πέτυχε γκολ (έλειπε και ο Καραμαλίκης), αλλά έδειξε ότι υστερεί στη δύναμη και έχει πρόβλημα στα μετόπισθεν.
Να σημειωθεί ότι αν και υπήρχε διαιτητής, δεν υπήρχαν βοηθοί, με αποτέλεσμα να παίξουν δύο φίλαθλοι!

ΝΙΚΗ ΤΡΑΓΑΝΟΥ (Σπύρος Αντωνόπουλος): Ψυχογιός, Εργκέστ, Γουβαλάρης, Βαρδούσης, Κολοτούρος Χαρ., Δούλος, Κολοτούρος Ε., Κολοτούρος Ν., Παντελής, Παναγόπουλος, Κολοτούρος Δημ.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Μαρκόπουλος, Νικολόπουλος, Κολοτούρος Κ., Μπίκος, Κορδοπάτης, Άρντι και Πατσούρας.

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Μαρμαράς, Τζιαφέρης, Αρκαδιανός, Πέττας, Σούρμπης, Λιβέρης, Δρόσος, Κόλα, Μαλαφούρης.

Στην επανάληψη έπαιξαν και οι: Μαλλιάς, Κίτος και Λάππος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου