Σάββατο 26 Απριλίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ – Α.Ε.Ζ. 2-3: «Έκλεψε» τη νίκη στις καθυστερήσεις (Photos)

Βάσει της εικόνας του παιχνιδιού, το δίκαιο αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν η ισοπαλία, όμως οι παίκτες της ΑΕΖ με γκολ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων κατάφεραν… να «κλέψουν» τη νίκη, με 3-2 απέναντι στον Εθνικό Σκουλικάδου… που «ξύπνησε» στην επανάληψη.
Το πρώτο 45λεπτο ανήκει στους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με 2-0 και είχαν την ευκαιρία να πετύχουν κι άλλο. Στην επανάληψη όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισορροπήσουν το ματς και όχι μόνο μείωσαν αλλά κατάφεραν στο 86΄ να ισοφαρίσουν, όμως η  «χρυσή» αλλαγή του Αναστόπουλου, ο Νταλιάνης με κοντινή προβολή έδωσε το «τρίποντο» στην ομάδα του.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
ΓΚΟΛ: Γύρισμα του Ανδρέα Πλέσσα στον τερματοφύλακά του Χάρη Κεφαλληνό, με τον τελευταίο να μην κάνει καλή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και αυτή να καταλήγει στα δίχτυα του.
12΄ Ο Στραβοπόδης εκτελεί φάουλ από τη μεσαία γραμμή, αναγκάζοντας τον Κεφαλληνό να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ.
20΄ Συρτό σουτ του Αποστόλη Κεφαλληνού, ο Δ. Μαμφρέδας θα διώξει με υπερένταση σε κόρνερ.
35΄ Εκτέλεση φάουλ του Στραβοπόδη, από καλή θέση, η μπάλα θα βρει σε πλάτη αμυντικού και θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι, σε κόρνερ.
37΄ ΓΚΟΛ: Εντυπωσιακό γκολ του Ανδρέα Γιακουμέλου. Με ανάποδο ψαλίδι από το ύψος της γραμμής της μεγάλης περιοχής, θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
53΄ ΔΟΚΑΡΙ για τους γηπεδούχους. Σέντρα από τα δεξιά του του Πατίρη, ο Αποστόλης Κεφαλληνός με κεφαλία θα στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια άουτ.
55΄ Ωραίο σουτ του Μαυρογιάννη, ο Χ. Κεφαλληνός με υπερένταση θα στείλει την μπάλα σε κόρνερ.
61΄ ΓΚΟΛ: Ο Νίκος Πλέσσας θα προλάβει την έξοδο του Μαμφρέδα και θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
68΄ Ο Μαυρογιάννης από το ύψος του ημικυκλίου της μεγάλης περιοχής θα κάνει το σουτ, με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.
83΄ ΔΟΚΑΡΙ για τους γηπεδούχους. Από κόρνερ του Πατίρη και πάλι ο Αποστόλης Κεφαλληνός με κεφαλιά θα «σημαδέψει» το οριζόντιο δοκάρι.
86΄ ΓΚΟΛ: Και πάλι ο Πατίρης θα βγάλει τη σέντρα από δεξιά και αυτή τη φορά ο Απ. Κεφαλληνός με κεφαλιά από κοντά θα πετύχει το γκολ της ισοφάρισης (2-2).
90΄ + 2΄ ΓΚΟΛ: Ο Δημ. Γιακουμέλος θα εκτελέσει το φάουλ και ο ξεχασμένος Νταλιάνης από κοντά με προβολή θα κάνει το τελικό 2-3.
Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής με 2η  κίτρινη κάρτα (για διαμαρτυρία) του Χαϊκάλη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.
Ο διαιτητής Βασίλης Μπέης δεν έκανε το μεγάλο λάθος στο ματς και κακώς διαμαρτύρονται κάποιοι παίκτες από πλευράς των γηπεδούχων. Καλοί οι βοηθοί του Στεριώτης Δημ. και Ψάρρης Κων.
Έτσι, μετά και αυτό το απότελεσμα, η Νέα Σάντα στα μπαράζ ανόδου (δύο ομάδων στην Α΄ Κατηγορία) θα αγωνιστεί με τον Εθνικό Σκουλικάδου, έχοντας το πλεονέκτημα της έδρας και ο Παναρκαδικός με πλεονέκτημα έδρας θα αντιμετωπίσει την Α.Ε.Ζ. Τα μπαράζ θα ξεκινήσουν την επόμενη Τετάρτη 30 Απριλίου.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Κώστας Πλέσσας): Κεφαλληνός Α., Πλέσσας Ν. (60΄ Κεφαλληνός Σπ.), Πλέσσας Ν., Χαϊκάλης, Πατίρης, Κεφαλληνός Αντ., Λιβέρης, Πλέσσας Ν., Πλέσσας Χ., Τσουράκης, Κεφαλληνός Απ.

Α.Ε.Ζ. (Κώστας Αναστόπουλος): Μαμφρέδας Δ., Ζώης, Κάρδαρης, Μαμφρέδας Κ., Γιακουμέλος Ανδρ., Μαυρογιάννης, Γιακουμέλος Α., Στραβοπόδης (82΄ Κέρη), Τσώλης, Γιακουμέλος Αλ. (46΄ Γιακουμέλος Δημ.), Σολλάκου (76΄ Νταλιάνης).









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου