Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Α.Ο ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ξεκαθαρίζει το τοπίο για το ματς με Α.Ο Συναράδων

Σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τη συνέχιση ή όχι της απεργιακής κινητοποίησης της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, η οποία ενδεχομένως να δημιουργήσει πρόβλημα στη διεξαγωγή του προγραμματισμένου για την Τετάρτη(2/4) αγώνα με τον ΑΟ Συναράδων στο Μεσολόγγι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.
Τα πλοία παραμένουν δεμένα στα λιμάνια και αν συνεχιστεί η απεργία και τις επόμενες μέρες κάτι που θα ξεκαθαρίσει σήμερα μετά από συνάντηση που θα υπάρξει για το θέμα, τότε τόσο ο Ζακυνθιακός όσο και ο Α.Ο Συναράδων θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα καθώς θα πρέπει να ταξιδέψουν για το Μεσολόγγι την Τετάρτη το πρωί.

Διαιτητής του αγώνα της Τετάρτης ορίστηκε ο Νίκος Μακρυπόδης της ΕΠΣ  Αχαϊας. Βοηθοί του θα είναι οι Γρηγόρης Γκαβέρας και Αντώνης Γκοτσόπουλος επίσης από την ΕΠΣ Αχαϊας. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο Γιώργος Ρήγας από την ΕΠΣ Φωκίδας.

Στα 54 γκολ ο Μαλαφούρης
Ο Διονύσης Μαλαφούρης έγραψε ιστορία στην Α΄ Κατηγορία και τελικά το… κοντέρ «έγραψε» 54 γκολ με την φανέλα του Α.Ο Ζακυνθιακού σε 22 ματς του πρωταθλήματος. Ο 25χρονος επιθετικός έτσι έγινε το πρώτο «κανόνι» στη σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου της Ζακύνθου με την εκπληκτική του  επίδοση στο σκοράρισμα.

  

πηγή:  Εφημερίδα  "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου