Κυριακή 13 Απριλίου 2014

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Βαριά ήττα για την Δόξα Πηγαδακίων



Με βαριά ήττα έπεσε η αυλαία του φετινού πρωταθλήματος για την Δόξα Πηγαδακίων. Έχασε με 9-0 στην Κόρινθο από τις τοπικές Αμαζόνες.  Οι παίκτριες της Δόξας ταξίδεψαν ακριβώς έντεκα το Σάββατο το πρωί και χωρίς προπονητή (λόγω υποχρεώσεων του Ανδρέα Γκούσκου στο 8ο Διεθνές Ιόνιο Τουρνουά). Μάλιστα, από το 60΄ και μετά αγωνίζονταν με 9 παίκτριες, λόγω τραυματισμού των Νένδου και Καραμπίλα!

Η Βουγιουκλάκη (10’), άνοιξε το σκορ, ενώ ήταν αυτή που πέντε λεπτά αργότερα σημείωσε και το 2-0. Στη συνέχεια ανέλαβε δράση η Δαρσινού, η οποία με δύο τέρματα (21’ και 30’), διαμόρφωσε το 4-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.
Με την έναρξη της επανάληψης (48’), η Βαρσάμη πέτυχε το 5-0, ενώ η ίδια σημείωσε άλλα δύο τέρματα (62’ και 70΄). Η Γκότση στο 75’ ανέβασε το σκορ στο 8-0, για να ολοκληρώσει το θρίαμβο των Αμαζόνων η Βαρσάμη στο 92’, κάνοντας το τελικό 9-0, με το 4ο προσωπικό της τέρμα.

ΑΜΑΖΟΝΕΣ: Ορφανουδάκη, Βύρλα (46’ Βαρσάμη), Γιαννοπούλου, Οικονόμου, Ξύδη (46’ Λεονταρίτη), Μαρινου, Βουγιουκλάκη, Δαρσινού, Γκότση, Γεωργοπούλου, Καπετανοπούλου (62’ Σεννή).

ΔΟΞΑ ΠΗΓΑΔΑΚΙΩΝ: Παπαδάτου, Νένδου, Βέρρα, Καραμπίλα, Σπαθή Ε., Σπαθή Π., Παντή, Κουζίου, Διαμαντοπούλου, Βιλιάρδου, Παράσχη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου