Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Με ομάδα Επίλεκτων Ζακύνθου την Κυριακή

Η διοίκηση του Α.Ο. Ζακυνθιακού προσπάθησε να κλείσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, με ομάδα από τη γειτονική Ηλεία. Αρχικά είχε δοθεί το «ok» από τον Ολυμπιακό Σαβαλιών, όμως την τελευταία στιγμή οι άνθρωποι της ηλειακής ομάδας το ακύρωσαν, οπότε δόθηκε η λύση εκ των έσω.
Συγκεκριμένα, κανονίστηκε με προπονητή τον Παναγιώτη Τρουπιώτη (Α.Ο. Τσιλιβή) να δημιουργήσει μία ομάδα Επίλεκτων ποδοσφαιριστών από ομάδες του νησιού και να αγωνιστούν την Κυριακή το μεσημέρι στις 4 στο Δημοτικό Στάδιο.

Με τους επίλεκτους θα αγωνισθούν οι: Κλάδης Βασίλης, Διαμαντής Λέανδρος, Μαρίνος Γιάννης, Μπάμπης Αντίοχος, Μετζαλήρας Διονύσης, Βυθούλκας Παύλος, Μπιάζης Κώστας, Προκόπης Μέμος, Μπάστας Τάσης, Καλογέρης Νίκος, Τσιριγώτης Ηλίας, Κακολύρης Νίκος, Κομιώτης Γιάννης, Κομιώτης Αλέξης, Μαρίνος Σπύρος, Νικολόπουλος Κώστας, Αλεξανδρίδης Άλκης, Πάστρας Γιάννης, Πλέσσας Ανδρέας, Κουρούμαλος Ανδρέας.

Ο Νίκος Λιβέρης ο νέος Γενικός Αρχηγός
Λόγω των αυξημένων επαγγελματικών υποχρεώσεων του Γενικού Αρχηγού της ομάδας, Νήσσου Δραγώνα, αποφασίστηκε με τη διοίκηση της ομάδας να αντικατασταθεί, αφού έρχονται οι αγώνες των μπαράζ και θα πρέπει σε καθημερινή βάση να είναι κοντά στις προπονήσεις και γενικότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Μετά από ώριμη σκέψη το πρόσωπο που θα αντικαταστήσει τον Δραγώνα είναι ο πρώην προπονητής της ΑΕ Άγιος Λέων/Κοιλιωμένος, Νίκος Λιβέρης.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου