Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ: «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» (Photos)

Έπεσε η αυλαία (και) του πρωταθλήματος της Β΄ Κατηγορίας, με τον Α.Ο. Αλυκανά να είναι για πρώτη φορά στην ιστορία του πρωταθλητής και να γίνεται μετά το ματς με τον Κεραυνό Βουγιάτου, η απονομή των μεταλλίων και του κυπέλλου.
Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ζακύνθου, Κώστας Μαρίνος Ξανθός παρέδωσε την κούπα του πρωταθλητή στα χέρια του αρχηγού του Α.Ο. Αλυκανά, Διονύση Μαρίνο κι εκεί άρχισαν όλα!!! Όλοι οι παίκτες του Αλυκανά, το Δ.Σ. έγιναν ένα κουβάρι και πανηγύρισαν την πρώτη τους κούπα, ενώ η σαμπάνια… έρεε άφθονη.
Μαζί με τον Πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Τουρίκη πανηγύριζε σαν μικρό παιδί και ο πρώην Πρόεδρος και νυν του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός, που έχει βοηθήσει τα μέγιστα για να φτάσει αυτή η ομάδα στον πρώτο της τίτλο.
Από πλευράς ΕΠΣ Ζακύνθου, παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος, Κώστας Μαρίνος Ξανθός, ο Γενικός Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπάμπης Κλαυδιανός και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών Ομάδων, Ντίνος Σεμιτέκολος (ο οποίος ήταν και παρατηρητής στο παιχνίδι).
Πριν την απονομή στους πρωταθλητές μίλησε στους παρευρισκόμενους ο πρώην Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός, ο οποίος μεταξύ των άλλων ευχαρίστησε και τον μεγάλο χορηγό της ομάδας, την «ΖΑΦΕΙΡΗΣ Α.Ε», η οποία εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο, Τάσο Ζαφείρη. Ο κ. Ζαφείρης στο σύντομο χαιρετισμό του εξήρε την προσπάθεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα και υποσχέθηκε ότι η εταιρεία του θα είναι και του χρόνου κοντά στην ομάδα!
Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ένωσης, Κώστας Μαρίνος Ξανθός δίνοντας τα συγχαρητήρια από όλο το Δ.Σ. στην ομάδα του Αλυκανά. Ακολούθησαν βραβεύσεις. Συγκεκριμένα:
-Ο Α.Ο. Αλυκανάς τίμησε τη ζακυνθινή διαιτησία. Την τιμητική πλακέτα παρέλαβε ο Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας, Μπάμπης Κλαυδιανός, από τον Γραμματέα του Δ.Σ. της ομάδας, Διονύση Μαρίνο,
-Τιμήθηκε το ιδρυτικό μέλος του Α.Ο. Αλυκανά, Κωνσταντίνος Τσουκαλάς, για την προσφορά του στην ομάδα. Την πλακέτα παρέλαβε ο αδελφός του από τον Πρόεδρος της ομάδας, Σπύρο Τουρίκη,
-Οι πρωταθλητές τίμησαν τον Ορθοπεδικό, Δημήτρη Ξανθόπουλο, για την αφιλοκερδή προσφορά του στο σωματείο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ομάδας, Σπύρος Τουρίκης.
-Τιμήθηκε ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ντίνος Σεμιτέκολος για την πολύχρονη προσφορά του στο ποδόσφαιρο. Την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Α.Ο. Ζακυνθιακού, Διονύσης Κορωνιός.
Αμέσως μετά ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων στους πρωταγωνιστές από τον Γραμματέα, κ. Κλαυδιανό και η απονομή του κυπέλλου από τον Πρόεδρο, κ. Μαρίνο Ξανθό και τέλος οι πρωταθλητές έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες με το κύπελλο. Οι ιθύνοντες είχαν προβλέψει να κεράσουν όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους στα Πηγαδάκια, με σουβλάκια και άφθονο κρασί!

Έπαιξαν και… μπάλα!
Για την ιστορία να πούμε ότι οι πρωταθλητές επικράτησαν με 4-1 του Κεραυνού Βουγιάτου. Οι φιλοξενούμενοι αν και παρατάχτηκαν μόλις με 11 παίκτες, κατάφεραν να δυσκολέψουν τους… αγχωμένους γηπεδούχους που «ξεμπούκωσαν» μετά το 76΄ κι ενώ το σκορ ήταν 1-1.
Το 1-0 έκανε ο Διονύσης Μαρίνος με σουτ στο 20΄ για να έρθει ο Π. Κατέχος στο 57΄ να πετύχει το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης, με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τη γραμμή της μεσαίας γραμμής (!) και αφού η μπάλα πρώτα χτύπησε στο δεξί δοκάρι, στη συνέχεια κατέληξε στα δίχτυα.
Στο 76΄ ο Σκιαδόπουλος θα βγάλει τη σέντρα από αριστερά, με την μπάλα να σταματάει στο υψωμένο χέρι του Χαϊκάλη και τον διαιτητή Ψάρρη, ορθώς, να καταλογίζει πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ο Διον. Μαρίνος για να κάνει το 2-1.
Πλέον «λύθηκαν» τα πόδια των γηπεδούχων και τα δύο επόμενα γκολ ήταν φανταστικά σε δημιουργία. Συγκεκριμένα, στο 82΄ ο Τριανταφυλλίδης με τακουνάκι θα βγάλει από δεξιά τον Τσουκαλά που θα βγάλει τη σέντρα και ο επερχόμενος Σκιαδόπουλος με προβολή θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα.
Δύο λεπτά αργότερα, ο Μαυρίας θα βγάλει την κάθετη πάσα για τον Τριανταφυλλίδη που θα μπει στην περιοχή και την κατάλληλη στιγμή θα κόψει για τον Σκιαδόπουλο που με σουτ θα σημειώσει το τελικό 4-1. Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι (οριζόντιο) με τον Παναγιώτη Μαρίνο στο 62΄.
Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία του Κώστα Ψάρρη (σωστός σε όλες του τις υποδείξεις) και των βοηθών του Λιβέρη και Μάτσα.

Α.Ο. ΑΛΥΚΑΝΑΣ: Πλαρινός, Μαρίνος Π. (63΄ Γιαννούλης), Μαυρίας, Μαρίνος Δ. Μαρίνος Διον. (59΄ Μαρίνος Π.), Καλαμαράς, Τριανταφυλλίδης, Κονίδης (55΄ Τσουκαλάς), Σκιαδόπουλος, Μαρούδας, Λυκομήτρος.


ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΒΟΥΓΙΑΤΟΥ: Καβουρόπουλος, Συνετός, Χαϊκάλης, Βόσσος Ι., Κορφιάτης, Χριστόφορος Τ., Κατέχος, Χριστόφορος Π., Κακολύρης Ν., Κακολύρης Ν., Έγκαρχος.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου