Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Νίκη ανόδου... για Ψαχνά!

Τεράστιες νίκες για Νίκη Βόλου και Ηρακλή Ψαχνών, με τις δυο ομάδες να είναι στην πρώτη και δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off, χτυπώντας πλέον στα ίσα την άνοδο στη Super League!
Ο Ηρακλής και ο Αιγινιακός έμειναν στο 0-0 στη Θεσσαλονίκη, όπως κι η Κέρκυρα με τον Φωστήρα στην έδρα της πρώτης. Έτσι, οι νίκες που πέτυχαν Ηρακλής Ψαχνών και Νίκη Βόλου επί Ολυμπιακού Βόλου και Χανίων αντίστοιχα, τους έφεραν σε θέση ισχύος για την υπόθεση άνοδος! Η Νίκη είναι πλέον πρώτη με 11 βαθμούς, ενώ ο Ηρακλής Ψαχνών ισοβαθμεί με την Κέρκυρα στη δεύτερη θέση και στους 10! Αναλυτικά τα παιχνίδια:


Λύτρωση και κορυφή για Νίκη Βόλου
Σπουδαίας σημασίας νίκη πανηγύρισε η Νίκη Βόλου η οποία επικρατώντας 2-1 των Χανίων βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας των play-off.
Αποφασιστικό βήμα για την απευθείας άνοδό της στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού πρωταθλήματος έκανε η Νίκη Βόλου, η οποία επιβλήθηκε 2-1 των Χανίων εκτός έδρας και αναρριχήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Βόλου. Οι φιλοξενούμενοι, έδειχναν ικανοί να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, καθώς ισοφάρισαν στο 89’ με τέρμα του Λουκίνα. Παρόλα αυτά, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ανιέτε από το σημείο του πέναλτι έκανε το 2-1, δίνοντας τη μεγάλη νίκη στην ομάδα του.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Γιώτας, Σοϊλέδης, Πινιέιρο, Σουλίδης (78’ Ρονκάτο), Μανουσάκης (85’ Γκότοβος), Ισαάκ (69’ Μπιτσάκος), Ανιέτε, Τζιώρας.
ΧΑΝΙΑ: Θεοδωρόπουλος, Μανωλάς (71’ Καμπλιώνας), Ζντράβκοβιτς, Χατζηησαΐας, Πιθαρούλης, Πότσι, Γκούμας (80’ Λουκίνας), Πάγκαλος, Βασιλόγιαννης, Μαραγκουδάκης, Κοσταντίνοφ (56’ Βαλλιάνος).

Ηρακλής Ψαχνών για… Σούπερ Λίγκα!
Νέα τεράστια νίκη για την ομάδα της Εύβοιας καθώς επικράτησε 1-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας των play off της Football League!
Στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, έχοντας 10 βαθμούς, βρίσκεται πλέον ο Ηρακλής Ψαχνών! Η ομάδα της Εύβοιας κατάφερε να νικήσει 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου και να εκμεταλλευτεί τη «λευκή» ισοπαλία της Κέρκυρας νωρίτερα, για να φτάσει έναν βαθμό μακριά από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Νίκη Βόλου με 11 βαθμούς.
Το «χρυσό» γκολ για την ομάδα του Γράφα, ήρθε στο 50’ με τον Στέλιο Κρητικό, ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου έχασε μεγάλη ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα και να κλέψει τον βαθμό, καθώς αρχικά ακυρώθηκε γκολ του στο 79’ για λόγο που… κατάλαβε μόνο ο βοηθός, ενώ πήρε πέναλτι στις καθυστερήσεις, ο Γκούρμα το εκτέλεσε και το έστειλε στο δοκάρι με το παιχνίδι να τελειώνει άμεσα!
Ηρακλής Ψαχνών (Θ. Γράφας): Αθανασόπουλος, Παληγεώργος, Παλαιολόγος, Τζανής, Μπακομήτρος, Πατσατζόγλου, Τσιμόντζι, Μπουμάλ (81' Νικολόπουλος), Ντελέκος (46' Τσούτσης), Γκμπαγκιντί (76' Οχάντζα), Κρητικός.
Ολυμπιακός Βόλου (Ν. Παντελής): Γκίτκος, Γιαλούσης, Καρράς, Μελίσσης, Αρβανίτης, Ρόκας, Πινδώνης (60' Μπρέσκα), Κριστόμπαλ, Μόνχε (66' Κατσίκης), Ιωάννου (74' Νικολιάς), Γκούρμα.

Το απόλυτο «μηδέν» για Ηρακλή κι Αιγινιακό
Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν στο «Καυτανζόγλειο» Ηρακλής κι Αιγινιακός, με τον «γηραιό» να μένει πολύ πίσω στην κούρσα της ανόδου.
Μπορεί να απομένουν ακόμα δέκα αγωνιστικές για την ολοκλήρωση των playoff της Football League, όμως, ο Ηρακλής δείχνει πως έχει χάσει πολύ έδαφος και αν συνεχίσει μ’ αυτούς τους ρυθμούς θα μείνει γρήγορα και μαθηματικά εκτός… κόλπου ανόδου! Ο «Γηραιός» δεν κατάφερε να νικήσει ούτε στην έδρα του τον Αιγινιακό, έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και βλέπει τις θέσεις που οδηγούν στα… σαλόνια να απομακρύνονται. Ο Αιγινιακός από την πλευρά του, κατάφερε σε ένα ακόμα παιχνίδι να πάρει βαθμό και παραμένει «ζωντανός» στην υπόθεση άνοδος, αν και ακόμα έχει μακρύ δρόμο μπροστά του.
Στο ματς της Τετάρτης, ο Αιγινιακός μπήκε πιο δυνατά στην αρχή αλλά ο Ηρακλής γρήγορα ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να κυριαρχήσει, έχοντας και αλλαγμένη ψυχολογία από το ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο του. Οι «κυανόλευκοι» ωστόσο, δεν κατάφεραν να πετύχουν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα νίκης, ούτε κι όταν ο Αιγινιακός έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Φαμπίνιο με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 77’ του αγώνα. Μεγαλύτερη ευκαιρία για τον «Γηραιό», αυτή με τον Ζάχορα στο 79’ όταν ο Κροάτης σημάδεψε το δοκάρι του Μανζάνο με απευθείας εκτέλεση φάουλ.
ΗΡΑΚΛΗΣ: Χουάντερσον, Παπαστεριανός, Σαββίδης, Μπουκουβάλας, Πουρτουλίδης, Ονουάτσι, Τσιλιανίδης (78' Χιονίδης), Λίμα, Κοντοδήμος, Ματσούκας (67' Ζάχορα), Τάι (46' Σιατραβάνης)
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ: Τόλιος, Σαμαράς, Λιόλιος, Λαζαρίδης, Γιαζιτζόγλου (56' Γεωργίου), Χατζής, Μπελόν, Μανζάνο (69' Ζούρκος), Φαμπίνιο, Πέντα (80' Δήμου), Κουτσοσπύρος.

Γκέλα για Κέρκυρα, 0-0 με Φωστήρα
Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φωστήρα η Κέρκυρα που έχασε δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της για την άνοδο.
Στην πρώτη θέση των play-off αναρριχήθηκε η Κέρκυρα, μετά την εντός έδρας ισοπαλία της χωρίς τέρματα απέναντι στον Φωστήρα. Παρόλα αυτά, έχει ένα παιχνίδι παραπάνω από τον Ολυμπιακό Βόλου και Νίκη Βόλου που βρίσκονται από κάτω.
Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες προς την αντίπαλη εστία. Σημαντικότερη από όλες, αυτή του 54ου λεπτού, όταν ο Κόντος έκανε το σουτ με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι του Γιαννιώτη.
Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Ταύρου κατάφερε να κρατήσει μακριά τις απειλές από την εστία της, αποσπώντας σημαντικό βαθμό, που τη διατηρεί όμως αρκετά χαμηλά στην ειδική βαθμολογία. 
ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Βλάχος, Παρασκευαΐδης, Ζορμπάς, Ναγιάρ (72’ Καραδέμητρος), Σουάνης, Κόντος (59’ Μπέριαν), Ραπτάκης.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Γιαννιώτης, Ρουγκάλας, Σεχολάρι (46’ Λύρας), Κακαράς, Τασούλης, Τεγούσης, Ζιάμπαρης, Αχείμαστος, Σμυρλής, Γαρουφαλιάς, Μουστόγιαννης (76’ Εμέκα).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ σε 4 αγώνες
1  Νίκη Βόλου  11   6-4
2  Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών   10   5-2
3  Κέρκυρα   10   3-3
4  Ολυμπιακός Βόλου  9   2-4
5  Αιγινιακός  8    5-3
6  Ηρακλής  4    2-5
7  Α.Ο. Χανιά  4   4-5
8  Φωστήρας  4   1-2

Επόμενη (5η) Αγωνιστική – 27/04/2014
Α.Ο. Χανιά - Αιγινιακός  
Φωστήρας - Νίκη Βόλου  
Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής
Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών - Κέρκυρα

πηγή:  onsports.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου