Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

FOOTBALL LEAGUE: Τι λένε οι «μονομάχοι» των πλει οφ

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Football League ολοκληρώθηκε και τα πλει οφ παίρνουν σειρά...
Το SkyGOAL.gr επικοινώνησε με παίκτες από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο στα μεγάλα σαλόνια της Super League και έμαθε τους στόχους τους αλλά και ποιες θεωρούν τα φαβορί για την άνοδο.


ΑΟ ΧΑΝΙΑ
Από την μεριά του ο Γιάννης Γκούμας τόνισε πως θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με καλές ομάδες και στόχος της ομάδας του είναι η άνοδο χωρίς όμως να θεωρεί την ομάδα του το φαβορί.

Γιάννης Γκόυμας: «Κοιτάμε κάθε παιχνίδι χωριστά»
«Είναι ένα μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάμε όλοι από την αρχή. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι πολύ καλές. Εμείς κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Στόχος μας είναι η Super League αλλά δεν είμαστε εμείς το φαβορί. Τον πρώτο λόγω για την άνοδο έχουν ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα».

Ανδρέας Βασιλόγιαννης: «Όπως και να έχει η χρονιά είναι επιτυχημένη»
Ο μέσος του ΑΟ Χανίων χαρακτήρισε επιτυχημένη την χρονιά της ομάδας του και τόνισε πως στόχος είναι να παρουσιάσει το πρόσωπο που παρουσίασε στο πρωτάθλημα, ενώ έχρησε φαβορί για την άνοδο την Κέρκυρα και τον Ολυμπιακό Βόλου.
«Είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε να μπούμε στα πλέι-οφ, Από εδώ και πέρα θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε. Η χρονιά όπως και να έχει είναι επιτυχημένη. Ξέρουμε πως έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες έμπειρες αλλά στόχος είναι να παρουσιάσουμε σε όλα τα παιχνίδια το ίδιο πρόσωπο που είχαμε και στους αγώνες του πρωταθλήματος. Τα φαβορί για την άνοδο είναι ο Ολυμπιακός Βόλου και η Κέρκυρα καθώς μπαίνουν με παραπάνω βαθμούς».

ΚΕΡΚΥΡΑ
Κυριάκος Ανδρεόπουλος: «Είμαστε εδώ για να επαναφέρουμε την Κέρκυρα στη Super League »
Ο νεαρός μέσος της ομάδας του Ιονίου, υπογράμμισε πως ξεκινάει ένα μίνι πρωτάθλημα με τις καλύτερες ομάδες από τους δύο ομίλους, ενώ μοίρασε ίσιες πιθανότητες σε όλους για την διεκδίκηση της ανόδου.
«Πιστεύω είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας και όλοι έχουμε τις ίδιες πιθανότητες, αν αναλογιστείς ότι έχεις να παίξεις 14 παιχνίδια. Πιστεύω ότι θα γίνουν ποιοτικά παιχνίδια για να ευχαριστηθούμε και εμείς αλλά και ο κόσμος».

Για την ομάδα ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος ανέφερε:
«Για την ομάδα μου τώρα έχουμε ένα συν με 6 βαθμούς αλλά αυτό μπορεί να χαθεί εύκολα αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει. Εμάς μας ενδιαφέρει να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε από το καλοκαίρι και θα δούμε στο τέλος».

Για τον στόχο της ομάδας
«Εμείς είμαστε εδώ από το καλοκαίρι για να επαναφέρουμε την ομάδα στη Super League οπότε ο στόχος μας δεν είναι άλλος από την άνοδο στη πρώτη κατηγορία. Όσο αναφορά για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έχουμε και οι δύο τις ίδιες πιθανότητες. Είμαστε και οι δύο πολύ καλές ομάδες και θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί».

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ
Φαμπίνιο: «Μπορούμε να χτυπήσουμε την τρίτη θέση»
O Βραζιλιάνος μέσος του Αιγινιακού, πιστεύει ότι η ομάδα του μπορεί να μην έχει ευνοϊκό πρόγραμμα αλλά μπορεί να χτυπήσει την τρίτη θέση που οδηγεί σε μπαράζ με ομάδα της Super League.

Για το αν ευνοεί η κλήρωση τον Αιγινιακό:
«Θεωρώ ότι η κλήρωση είναι άδικη για μας αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα τα δώσουμε όλα»

Για τις ελπίδες του Αιγινιακού:
«Την πρώτη θέση δεν μπορούμε να την πιάσουμε, αλλά στόχος μας είναι η τρίτη θέση που οδηγεί στα μπαράζ με την ομάδα της Α Εθνικής. Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να το πετύχουμε, είμαστε μια οικογένεια. Ηδη πετύχαμε το πρώτο στόχο της χρονιάς που ήταν η είσοδος στα πλέι όφ.»

Για το που θα κριθούν τα πλέι όφ:
«Όποια ομάδα δείξει ότι έχει καλύτερο ρόστερ θα περάσει. Είναι και θέμα κούρασης και δυνάμεων καθώς όλες οι ομάδες έδωσαν πολλά παιχνίδια μέσα στην χρονιά.»

Για το ποιες ομάδες είναι τα φαβορί:
«Σε αυτό το χρονικό σημείο δεν υπάρχουν φαβορί. Όλες οι ομάδες στα πλέι οφ έχουν ίσες πιθανότητες».

ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ
Βασίλης Πατσατζόγλου: «Να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε»
Ο Βασίλης Πατσατζόγλου, τόνισε ότι ο Ηρακλής Ψαχνών έχει στόχο να φτάσει όσα πιο ψηλά μπορεί χωρίς να φοβάται κανέναν. Όσο αφορά τα φαβορί, θεωρεί ότι περισσότερες πιθανότητες έχει η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου.

Η κλήρωση πως σου φάνηκε;
«Η κλήρωση είναι κανονική. Δεν περιμέναμε κάτι άλλο. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε πειθαρχημένοι έως το τέλος και δυνατοί. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά»

Ποιος είναι ο στόχος του Ηρακλή Ψαχνών;
«Ο στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε αλλά παίζουν και οι άλλες ομάδες ποδόσφαιρο.»

Ποιες ομάδες είναι τα «φαβορί»;
«Νομίζω πως η Κέρκυρα και ο Ολυμπιακός Βόλου είναι οι πρώτες δύο. Από εκεί και πέρα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.»

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ
Βαγγέλης Γκότοβος: «Τώρα θα φανούν οι δυνατότητες των ομάδων»
Ο μέσος της Νίκης Βόλου, χαρακτήρισε τα πλέι-οφ ως ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίος θα δούμε τις δυνατότητες των ομάδων, ενώ τόνισε πως η ομάδα του έχει ως μοναδικό στόχο την απευθείας άνοδο στη Super League.

Ένα σχόλιο για τα πλέι-οφ
«Θα είναι ένα μίνι πρωτάθλημα με πολύ ενδιαφέρον μέχρι το τέλος. Τα περισσότερα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Τώρα θα δούμε ποιες είναι οι δυνατότητες της κάθε ομάδας και μέχρι που μπορεί να φτάσει».

Για τον στόχο της ομάδας και ποια είναι τα φαβορί;
«Στόχος μας είναι καθαρά η άνοδος. Θεωρώ πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες και θα φανούν μετά τις πρώτες αγωνιστικές τα φαβορί. Η Νίκη πάντως είναι σίγουρα μια από αυτές».


Ο Ηρακλής υπενθυμίζεται ότι έχει απαγορεύσει τις δηλώσεις στα μέσα μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

πηγή:  SkyGOAL.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου