Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΜΠΑΡΑΖ PLAY OFF: Τελειώνει ή συνεχίζεται η αγωνία;

Μπαράζ play off, πράξη δεύτερη αύριο το απόγευμα στις 17:00, στο δημοτικό γήπεδο Αμπελοκήπων. Η δύο φορές (και μάλιστα συνεχόμενες) νταμπλούχος, Θύελλα Αμπελοκήπων υποδέχεται τον φετινό Κυπελλούχο, Α.Ο. Ζακυνθιακό σε ένα ματς δίχως αύριο για το συγκρότημα του Νίκου Ντόβρου.

Οι γηπεδούχοι μετά την ήττα με 3-0 στο δημοτικό στάδιο, θα στοχεύσουν στη νίκη για να πάνε και σε τρίτο παιχνίδι όπου θα κυνηγήσουν δύο αποτελέσματα.
Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι πάνε στο Ρόιδο για δύο αποτελέσματα, με πρωταρχικό στόχο βέβαια τη νίκη και τη κατάκτηση του πρωταθλήματος, μέσα στην έδρα του αντιπάλου. Αυτό δηλαδή που πέτυχε πέρυσι η Θύελλα μέσα στον Πλάνο, επικρατώντας με 3-0 του Αθλητικού Ομίλου Τσιλιβή.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ίσως του έκανε… καλό ο αποκλεισμός
Η ήττα-αποκλεισμός από το κύπελλο Ερασιτεχνών του Α.Ο. Ζακυνθιακού, την προηγούμενη Τρίτη στο Δημοτικό Στάδιο Μεσολογγίου, από τον Α.Ο. Συναράδων με 1-0, ίσως να κάνει καλό στο συγκρότημα του Στράτου Κουρούμαλου.
Η ήττα αυτή ήταν η πρώτη σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις της ομάδας (21 νίκες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, 4 νίκες στο κύπελλο Ζακύνθου, 3 νίκες στο κύπελλο Ερασιτεχνών και μία νίκη στα μπαράζ play off), ενώ ήταν το πρώτο παιχνίδι που δεν σκόραρε!

Όλα αυτά μπορεί να αφυπνίσουν τους παίκτες και να θέλουν αύριο να αποδείξουν ότι ήταν τυχαίος ο αποκλεισμός στο κύπελλο, την προηγούμενη Τρίτη.  


πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου