Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΠΑΕ ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Διέπρεψε η Κ11 στην Ιταλία

Άλλη μία σημαντική διάκριση για το νησί μας, έρχεται από τον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα από την Κ-11 της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος. Η ομάδα του Σπύρου Φιορεντίνου (είναι ο Απόλλωνας Ζακύνθου που συγχωνεύτηκε με τον ΑΠΣ) πήρε για μία ακόμα χρονιά, μέρος στο τουρνουά ADRIA FOOTBALL, στο Ριτσόνε, στην επαρχία του Ρίμινι.
Οι μικροί της Ζακύνθου (γεννημένοι 2003-2004) κατέλαβαν την 2η  θέση στην κατηγορία τους, χάνοντας στον μεγάλο τελικό από τη Σερβική Σερβ Αιρ με 2-1, την οποία είχε κερδίσει στη κανονική περίοδο με 6-0! Στα άλλα ματς η Ζάκυνθος κέρδισε:
Την Μπίρχεντ Ντόρτμουντ (Γερμανία) με 2-1, την Μπράουνσβάϊκ (Γερμανία) με 5-2και την Μιλανέλο (Ιταλία) με 8-3.

Στο τουρνουά, που το παρακολούθησαν συνολικά πάνω από 1.000 άτομα (!), η ζακυνθινή αποστολή, εκτός από την κατάκτηση της 2ης  θέσης, είχε άλλες δύο διακρίσεις. Συγκεκριμένα, πρώτος σκόρερ του τουρνουά αναδείχτηκε ο Ντάνιελ Τζανάρι (φωτό), πετυχαίνοντας 15 τέρματα και ο Νίκος Ασήμης αναδείχτηκε ο καλύτερος τερματοφύλακας!
Οι ποδοσφαιριστές που ταξίδεψαν (μαζί με τους γονείς τους) στην Ιταλία, ήταν: Νίκος Ασήμης, Σουμελάς Κοτσώνης, Αναστάσιος Κακολύρης, Κώστας Κολεύρης, Βασίλης Καψάσκης, Δημήτρης Σωτήρης, Θεόδωρος Καψάσκης, Διονύσης Φιορεντίνος, Νίκος Μυλωνάς και Ντάνιελ Τζανάρι.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου