Τρίτη 20 Μαΐου 2014

Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Με 3Χ3 στην Κεφαλονιά

Με τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής συνεχίζεται αύριο η διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική. Στον 12ο Όμιλο, ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός ταξιδεύει σήμερα το μεσημέρι στις 2:30 για τη γειτονική Κεφαλονιά, όπου αύριο στις 3 θα αντιμετωπίσει στο γήπεδο «Κεραμειών» την Αθλητική Ένωση Κεφαλληνίας.
Η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου στις δύο πρώτες αγωνιστικές των μπαράζ, αριθμεί μόνο νίκες, με το φαβορί Άρη Αρχαίας Ολυμπίας (1-2) στην Ηλεία και τον Διαγόρα Βραχνεΐκων (1-0) στη Ζάκυνθο.
Αν όλα πάνε καλά για το ζακυνθινό σωματείο, στον αυριανό αγώνα, τότε αυξάνει κατά πολύ τις πιθανότητες ανόδου στην Γ΄ Εθνική, αφού θα έχει κάνει το 3 στα 3 και στην επόμενη (4η) αγωνιστική θα υποδεχτεί τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, στο δημοτικό Στάδιο, σε ένα παιχνίδι που θα κριθεί κατά μεγάλο ποσοστό η άνοδός του.


Με ελλείψεις στην Κεφαλονιά
Χωρίς τους Άκη Θεοδώση και Δημήτρη Λάππο θα ταξιδέψει σήμερα για τη γειτονική Κεφαλονιά η αποστολή των «πρασίνων». Σε αυτή θα συμμετέχουν οι: Διαμαντής Χαρακτινός (τερματοφύλακας), Σταύρος Κίτος, Θανάσης Τζιαφέρης, Χρήστος Φυτόπουλος, Βαγγέλης Μαρμαράς, Κώστας Αρκαδιανός, (αμυντικοί), Ορέστης Κόλα, Στέλιος Λιβέρης, Στέλιος Σούρμπης, Μάριος Κωστάκης, Ραφαήλ Πέττας (μέσοι),  Χάρης Μαλλιάς, Παναγιώτης Δρόσος, Στάθης Καραμαλίκης, Διονύσης Μαλαφούρης (επιθετικοί).
Με 15 παίκτες λοιπόν θα πάει για να πάρει το «διπλό», σε μία δύσκολη έδρα, όπου πέρασε μεν ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας (1-4), αλλά δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να κάμψει την αντίσταση των αντιπάλων.

Σφυρίζει ο γνωστός μας Ρούσσος – Μπεκερτζής
Ο διαιτητής που σφύριξε το επεισοδιακό παιχνίδι του ΑΠΣ Ζάκυνθος με την Κέρκυρα, Ρούσσος – Μπεκερτζής (Πρέβεζας ) είναι αυτός που θα διευθύνει τον αυριανό αγώνα στην Κεφαλονιά. Βοηθοί του θα είναι οι Κωνσταντίνου, Τσόγκας (επίσης Πρέβεζας).
Στο άλλο παιχνίδι του 12ου  ομίλου, ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας θα υποδεχτεί στο δημοτικό γήπεδο Στρεφίου τον Διαγόρα Βραχνεΐκων. Διαιτητής θα είναι ο Μιχαηλίδης (Βοιωτίας), με βοηθούς τους Μήταρη και Λάμπρου (Αν. Αττικής).

Στράτος Κουρούμαλος: «Δύσκολο το αυριανό παιχνίδι»
Δηλώσεις για το συγκεκριμένο παιχνίδι έκανε στην «ΗΜΕΡΑ» ο προπονητής της ζακυνθινής ομάδας, Στράτος Κουρούμαλος. Ο κ. Κουρούμαλος τόνισε: «Αν και πάμε στην Κεφαλονιά με πολύ καλή ψυχολογία, εντούτοις το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, αν αναλογιστούμε ότι όσο περνούν οι αγωνιστικές, «παίζουν» κι άλλοι παράγοντες. Παρόλα ταύτα, πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουμε».







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου