Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Στα πόδια του το «τρίποντο»

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε τη διαδικασία των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, ο Α.Ο.Π. Ζακυνθιακός. Η νίκη αυτή στην Αρχαία Ολυμπία, επί ενός σπουδαίου αντιπάλου, που έχει στο ρόστερ του παίκτες που έχουν συμμετοχές σε Super League, Football League και Football League 2, δίνει στον Ζακυνθιακό το τίτλο του φαβορί, πλέον.
Όμως από χθες άπαντες στον Ζακυνθιακό κοιτάζουν και προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα που είναι αύριο Τετάρτη με τον πρωταθλητή της ΕΠΣ Αχαΐας, Διαγόρα Βραχνεΐκων.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 4μ.μ. (για συγκοινωνιακούς λόγους) στο Δημοτικό Στάδιο και θα το διευθύνει ο Κακριδής (Κορινθίας). Βοηθοί του θα είναι οι Πυργάκης, Σπηλιώτης της ίδιας Ένωσης.
Το άλλο ματς ανάμεσα στην ΑΕ Κεφαλληνίας και τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας (γηπ. Κεραμειών, 3.30μ.μ.) θα «σφυρίξει» ο Κέκελος (Αιτωλοακαρνανίας) με βοηθούς τους συμπατριώτες του Κακατσίδη και Αντωνόπουλο.
Για τη μεγάλη νίκη στα Ολύμπια, αλλά και για το αυριανό ματς με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, μίλησαν στην «ΗΜΕΡΑ» οι πρωταγωνιστές της προηγούμενης Κυριακής.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΣ (Προπονητής Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού): «Δουλέψαμε το τελευταίο διάστημα μία τακτική, που τελικά μας βγήκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Καταφέραμε να αποσυντονίσουμε τον αντίπαλο και να πάρουμε τη σπουδαία νίκη που μας δίνει την προοπτική για την Γ΄ Εθνική. Πλέον κοιτάζουμε το επόμενο ματς, που είναι με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων, στην έδρα μας, και θέλουμε μόνο τη νίκη για να έχει όφελος η νίκη μας στα Ολύμπια».

ΜΑΡΙΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ (Παίκτης Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού): «Ήταν ένα σπουδαίο «διπλό». Ξεκινήσαμε τις υποχρεώσεις μας στα μπαράζ των play offs με το δεξί και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε και με τα Βραχνέικα στην έδρα μας. Σε ότι αφορά την επιστροφή μου στα γήπεδα, δεν σας κρύβω ότι το σκεφτόμουν όταν μπήκα στον αγωνιστικό χώρο, όμως σκέφτηκα ότι θα πρέπει να τα δώσω όλα και να βοηθήσω την ομάδα μου. Περίμενα πολύ την επιστροφή μου στα γήπεδα και είμαι ευχαριστημένος που συνοδεύτηκε με την πολύ μεγάλη μας νίκη».

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΡΟΣΟΣ (Παίκτης Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού): «Ήταν μία πολύ μεγάλη νίκη. Πήγαμε, το πιστέψαμε και δικαιωθήκαμε. Κατεβήκαμε αμυντικά, για να πάρουμε αποτέλεσμα. Τελικά πήραμε τη νίκη που μας βοηθάει για το στόχο που έχουμε θέσει και είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Θέλουμε οπωσδήποτε νίκη με τα Βραχνέικα για να έχει αξία η νίκη μας στα Ολύμπια. Είμαι χαρούμενος που έκανα καλό παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι όλοι μας είμαστε καλοί. Απλά έτυχε εγώ να έχω συμμετοχή στο πρώτο και να πετύχω το δεύτερο γκολ».

ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΝΟΣ (Τερματοφύλακας Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού): «Ήταν καθοριστικό το αποτέλεσμα που πήραμε στα ολύμπια. Προσπαθήσαμε όλα τα παιδιά για το καλύτερο. Δώσαμε το 100% των δυνάμεων μας και χαρήκαμε για τη νίκη μας. Πλέον, θα πρέπει να ξεχάσουμε τη νίκη αυτή. Πρέπει να κοιτάζουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Επόμενος αντίπαλος ο Διαγόρας Βραχνεΐκων που θα έρθει στη Ζάκυνθο για να πάρει αποτέλεσμα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να πάρουμε τη νίκη, έτσι ώστε να έχει αξία η νίκη μας στα Ολύμπια».


Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων
Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού ενημερώνει τους φιλάθλους για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το αυριανό παιχνίδι. Η αξία του κάθε εισιτηρίου ανέρχεται στα 5€ και θα πωλούνται από σήμερα έως και αύριο το μεσημέρι στις 12, στα εξής σημεία:
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ»
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ»
-Κουρείο Τσιριγώτης Ιωάννης
-FITO CAFE
-Κρεπερί LOCOS

-ΤΟΠ ΖΑΝΤΕ (κατάστημα Αγίου Λαζάρου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου