Τρίτη 13 Μαΐου 2014

UK TRIALS HELLAS: Μεγάλη επιτυχία (και) στην Ηλεία

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στα δοκιμαστικά που έκανε η UK Trials Hellas στην Μυρτιά Ηλείας, σε ηλικίες 2005-1996. Το pre trial πραγματοποιήθηκε το τριήμερο 9,11 Μαΐου με τους υπευθύνους να μένουν ικανοποιημένοι με το επίπεδο των νεαρών ποδοσφαιριστών. Επέλεξαν αρκετά παιδιά τα οποία θα λάβουν μέρος στο trial της Αθήνας στις 30/6-2/7, στο οποίο θα παρευρεθούν Άγγλοι προπονητές και scouters από ομάδες της Μ. Βρετανίας. Μεταξύ των άλλων, στο team της UK Trials Hellas ήταν και ο Πατρίκ Ενγκεμά (υπεύθυνος Επτανήσων). Αναλυτικά το δελτίο τύπου, αναφέρει:


«Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το pre trial στον Πύργο. Το προπονητικό και επιστημονικό προσωπικό της UK Trials Hellas συνάντησε ένα πολύ ικανοποιητικό επίπεδο στα παιδιά όλων των ηλικιών που πήραν μέρος στα δοκιμαστικά (2005-1996) και ήδη έχουν επιλέγει κάποια παιδιά που θα λάβουν μέρος trial της Αθήνας στις 30/6-2/7, στο οποίο θα παρευρεθούν Άγγλοι προπονητές και scouters από ομάδες της Μ. Βρετανίας.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Καζάκη Γιάννη και το greekscouter.gr για την επιμέλεια της διοργάνωσης, το δημοτικό διαμέρισμα Μυρτιάς Πύργου για την παραχώρηση του γηπέδου, το ξενοδοχείο ZORBAS για τη φιλοξενία καθώς και την Ε.Π.Σ Ηλείας για τη στήριξη της. Τέλος, ευχαριστούμε όλους τους γονείς για τη συνεργασία τους και τη διακριτική τους παρουσία στην όλη διαδικασία».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου