Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΝΙΚΟΣ ΛΥΚΟΥΡΕΣΗΣ: «Είμαστε οι λαουρέντες και οι βασταδόροι τους αθλήματος»

Στην εφημερίδα «ΗΜΕΡΑ» μίλησε ο Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Ζακυνθινού Αθλητικού Ομίλου, Νίκος Λυκούρεσης. Ο Πρόεδρος με τον μοναδικό του τρόπο, που μόνο αυτός ξέρει, σκιαγραφεί την κατάσταση του Ομίλου και τονίζει την καταπληκτική πορεία των Κορασίδων.


Πρόεδρε, το βόλεϊ στη Ζάκυνθο πηγαίνει πολύ καλά. Πού οφείλεται, πιστεύεις, η άνοδός του τα τελευταία χρόνια;
Ότι μας πλαισίωσαν Γονείς, που εκτιμάνε ότι τα παιδιά τους αθλούμενα, σε ένα Ομαδικό άθλημα, πολεμάνε την ... Κρίση! Και ενισχύουνε τσι Αντιστάσεις τσους!...

Είσαι ευχαριστημένος από την αντιμετώπιση προς τον Όμιλο της Πολιτείας;
Όχι, είμαστε τελευταίοι στην σειρά προβολής και Στήριξης, όταν 40 Αθλητές και Αθλήτριες προβάλλουν πανΠελοποννησιακώς το Νησί με Νίκες και Παρουσία! Και φέρνουν στη Ζάκυνθο άλλες Ομάδες Χειμωνιάτικα σε Ολοήμερα Ταξίδια μέσω ενός Αθλητικού Τουρισμού.

Πόσους αθλητές-τριες αριθμεί αυτή τη στιγμή ο Όμιλος και πώς τα καταφέρνετε (στο ωράριο) στην Παναγουλά;
Τα έχουμε έβρει με την κα ΑΓΕΖ και με την στήριξη του Λυκειάρχη κυρίου Στραβοπόδη και της Σχολικής Επιτροπής τα βολεύουμε... και αθλούμεθα ούλες και ούλοι, μέσα σε τούτο τον Ναό του Αθλητισμού – την Παναγούλα!

Βλέπουμε ότι γίνεται εξαιρετική δουλειά στις υποδομές. Πού οφείλεται;
Στην Ακαδημία του Γρηγόρη Αβτζή και στην αυστηρή και απαιτητική Προπόνησή του, αλλά και στους Γονέους, που μας εμπιστεύονται τα Παιδίαα τσους.

Εντυπωσιακή είναι η πορεία των Κορασίδων. Αλήθεια, μέχρι πού μπορεί να φτάσει αυτή η ομάδα;
Θα μπορούσε να φτάσει ψηλά Πανελληνίως, μέχρι και με συμμετοχές στην Εθνική! Ήδη η Σπίνου έχει επιλεγεί για ειδικά Σεμινάρια, και ακολουθούν και άλλες αν είναι συνεπείς στσι Προπονήσεις τους!

Πρόεδρε, τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Όμιλος, σε καθημερινή βάση, είναι αυτά που σε… πεισμώνουν, εσένα και το συμβούλιό σου και δεν τα παρατάτε;
Εμείς είμαστε οι λαουρέντες και οι βασταδόροι για να μην έβρουνε οι επόμενες Γενεές Καμένη Γη... μετά την Κρίση!... 8 χρόνια τώρα, με το Χέρι στην τσέπη, στηρίζουμε ουσιαστικά τον ΖΑΟ.

Τέλος, θα ήθελα να μου πεις, τι σημαίνει για σένα, τη διοίκηση και τον ζακυνθινό αθλητισμό, ο Γρηγόρης Αβτζής;
Σκληρός, απαιτητικός, ενισχυτικός, δύσκολος, αλλά και ιδιαίτερα Πατρικός στα κορίτσια μας! Είναι και εκπαιδευτικός φαμόζος και Πατέρας κόρης! Τση Υακίνθης μας!!

Αύριο στην Πάτρα με Παναχαϊκή
Τη ρεβάνς με την ισχυρή Παναχαϊκή, δίνουν αύριο στην Πάτρα οι Κορασίδες του ΖΑΟ. Στο παιχνίδι της Παναγούλας, οι παίκτριες του Γρηγόρη Αβτζή επιβλήθηκαν με 3-1, παίζοντας πολύ καλό βόλεϊ.

Σχολή Διαιτησίας στη Ζάκυνθο
Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου ανακοίνωσε Σχολή Διαιτησίας σε Αμαλιάδα, Μεγαλόπολη, αλλά και στη Ζάκυνθο! Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Πετοσφαίρισης Πελοποννήσου ανακοινώνει  ό,τι το Δ.Σ της ΟΔΒΕ στις 17/5/14, και έγγραφο με αρ.πρωτ.107/20-05-2014, ενέκρινε τις σχολές νέων διαιτητών πετοσφαίρισης του συνδέσμου μας σε :
α) ΖΑΚΥΝΘΟ              07-08 / 06 / 2014
β) ΑΜΑΛΙΑΔΑ             14-15 / 06 / 2014
γ) ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ       21-22 / 06 / 2014
Καθηγητής ορίζεται  ο κ. Σ. Ιορδανίδης, διεθνής διαιτητής μη εν ενεργεία, παρατηρητής και καθηγητής διαιτησίας.
 Απαιτούμενα δικαιολογητικά  των υποψηφίων είναι τα εξής:
1.   Αντίγραφο ταυτότητας
2.   Αντίγραφο απολυτηρίου Λυκείου ή τίτλου σπουδών
3.   Ποινικό μητρώο τύπου Β’ (για την παραλαβή των  διπλωμάτων).
Η συμμετοχή στη σχολή νέων διαιτητών ορίζεται στα 10€.
Για τη διευκόλυνση συγκρότησης των σχολών, παρακαλώ οι ενδιαφερόμενοι να μας αποστείλουν με e-mail (syndipe@gmail.com) ή με φαξ (FAX: 2610271245), το ονοματεπώνυμό τους και την περιοχή που προτίθενται να παρακολουθήσουν τη σχολή.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ.
6949120123 (Χανδρινός Παναγιώτης)
6982225866 (Γλωσσίδης Κωνσταντίνος)
Μπορείτε επίσης να ενημερωνόσαστε από την ηλεκτρονική διεύθυνση Συνδέσμου μας :
Website : www.syndipe.blogspot.com

εκ του Δ.Σ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου