Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ετοιμοπόλεμος για το μεγάλο ντέρμπι

Μπορεί ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός να βρίσκεται με το ένα πόδι στην Γ΄ Εθνική, όμως άπαντες στο στρατόπεδο των νησιωτών γνωρίζουν ότι το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης γι αυτούς (αλλά και για τον αντίπαλο) είναι το ματς της χρονιάς.
Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 28 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η 4η αγωνιστική στον 12ο  Όμιλο και αυλαία του β΄ γύρου, όπου ο ΑΟΠ Ζακυνθιακός θα υποδεχτεί τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης.
Το τεχνικό τιμ (Στράτος Κουρούμαλος και Δημοσθένης Αγγελάκης) και οι παίκτες ήδη ξεκίνησαν από χθες την προετοιμασία (χαλάρωμα), ενώ από σήμερα μπαίνουν σε πιο έντονους ρυθμούς, έτσι ώστε να βρίσκονται στο καλύτερό τους επίπεδο.

Δύσκολα θα προλάβει να είναι έτοιμος ο τραυματίας Άκης Θεοδώσης, ενώ ο Στάθης Καραμαλίκης που έγινε αναγκαστική αλλαγή στο προχθεσινό παιχνίδι, στην Κεφαλονιά, επισκέφτηκε χθες τον χειρουργό, Λεωνίδα Μαλιούφα, ο οποίος διέγνωσε αιμάτωμα, που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Άρη. Επιστρέφει στην αποστολή ο νεαρός Δημήτρης Λάππος, ο οποίος λόγω μαθημάτων, δεν ακολούθησε στη γειτονική Κεφαλονιά.
Οι γηπεδούχοι «κυνηγούν» τη νίκη, ακόμα και την ισοπαλία και στη χειρότερη να χάσουν με 1-2 (σκορ πρώτου γύρου) ή 0-1 σκορ που οδηγούν σε παιχνίδι μπαράζ. Πάντα βέβαια, με το σκεπτικό ότι και οι δύο αντίπαλοι θα επικρατήσουν στα δύο εναπομείναντα ματς.
Σε ότι αφορά τους φιλοξενούμενους, θα έρθουν την άλλη εβδομάδα στο νησί με μοναδικό σκοπό τη νίκη και το πλεονέκτημα, πλέον στην υπόθεση άνοδος στην Γ΄ Εθνική. Η ομάδα της Αρχαίας Ολυμπίας πάντως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ιδιαίτερα ο γνωστός μας Ντίνος Νικολόπουλος (από τη θητεία του στην ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος το πρώτο εξάμηνο στην Β΄ Εθνική) και ο Πανάκης που πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, στο 3-0 επί του Διαγόρα Βραχνεΐκων. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο έμπειρος επιθετικός, Παναγιώτης Μπρης.
Πληροφορίες μας από τη γειτονική Ηλεία, κάνουν λόγο ότι η αποστολή του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας δεν θα έρθει μόνη της στο νησί. Πρόκειται να τους ακολουθήσουν και πάνω από 50 φίλοι τους, αφού θέλουν να συνδυάσουν το παιχνίδι και με μονοήμερη εκδρομή, μια και ο καιρός (πλέον) ενδείκνυται για εξορμήσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
«Το Δ.Σ. των Βετεράνων της ΠΑΕ ΑΠΣ Ζάκυνθος, συγχαίρει την ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Ποδοσφαίρου Ζακυνθιακός, για τη μέχρι τώρα πορεία του.
Αισθανόμαστε τιμή και υπερηφάνεια που άλλη μία ομάδα του νησιού μας διεκδικεί την άνοδό της σε επαγγελματική κατηγορία. Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης στη Ζάκυνθο με τον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας και να είναι αυτοί που θα πάρουν το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία».


Τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων
Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού ενημερώνει τους φιλάθλους για τα σημεία προπώλησης των εισιτηρίων για το σημερινό παιχνίδι. Η αξία του κάθε εισιτηρίου προπώλησης ανέρχεται στα 5€ και θα πωλούνται έως και το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης στις 12, στα εξής σημεία:
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΚΟΚΟΡΑΣ»
-Πρακτορείο ΟΠΑΠ «ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ»
-Κουρείο Τσιριγώτης Ιωάννης
-FITO CAFE
-Κρεπερί LOCOS
-ΤΟΠ ΖΑΝΤΕ (κατάστημα Αγίου Λαζάρου),
-POSTO DI ARIS στο ποτάμι,
-Ζαχαροπλαστείο «ΗΔΙΟΝ» στο Μουζάκι,
-Κέντρο τύπου «ΤΕΜΠΟΝΕΡΑΣ» έναντι πρώην Αγροτικής Τράπεζας.
Στα εκδοτήρια του Σταδίου τα εισιτήρια θα τιμώνται στα 10€.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου