Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗΝ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Οι εκλογές παρατείνουν την αγωνία

Λόγω εκλογών διακόπτονται το ερχόμενο διήμερο τα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική και συνεχίζονται την Τετάρτη 21 Μαΐου όπου ο Ζακυνθιακός ταξιδεύει στη γειτονική Κεφαλονιά για να διεκδικήσει την 3η του συνεχόμενη νίκη στο μίνι πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας στο γήπεδο «Κεραμειών» την Α.Ε. Κεφαλληνίας. Στο άλλο ματς της 3ης αγωνιστικής ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας θα υποδεχτεί τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Το ματς του Ζακυνθιακού στην Κεφαλονιά, μπορεί να φαντάζει ως εύκολο, αφού οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση του 12ου ομίλου έχοντας σε δύο αγώνες πετύχει ένα γκολ, ενώ έχει δεχτεί 6.

Όμως, ο Στράτος Κουρούμαλος και το επιτελείο του γνωρίζει πολύ καλά ότι τέτοια παιχνίδια εγκυμονούν κινδύνους και γι αυτό το λόγο στις προπονήσεις, έως την ερχόμενη Τρίτη, θα προσπαθήσει να δουλέψει και στο κομμάτι αυτό.
Χθες οι παίκτες είχαν ρεπό και από σήμερα ξεκινάει η προετοιμασία για το παιχνίδι στην Κεφαλονιά. Θα συνεχιστεί αύριο, την Κυριακή οι παίκτες θα έχουν και πάλι ρεπό, την Δευτέρα θα προπονηθούν στο Δημοτικό Στάδιο και ενδέχεται την Τρίτη να αναχωρήσουν για το γειτονικό νησί.

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Συγχαρητήρια επιστολή από «ΜΑΝΩΛΙΕΣ»
Ο Εκπολιτιστικός & Εξωραϊστικός Σύλλογος «ΜΑΝΩΛΙΕΣ», μέσω επιστολής που ήρθε στα γραφεία μας, εκφράζει τη χαρά για τη νίκη του Ζακυνθιακού επί του Διαγόρα και εύχεται δύναμη για το στόχο της ανόδου στην Γ’  Εθνική. Αναλυτικά η επιστολή:
«Ο Πρόεδρος Ντίνος Κωστάκης και το Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου «ΜΑΝΩΛΙΕΣ» συγχαίρει τους παίκτες και τα στελέχη της ποδοσφαιρικής ομάδας του νησιού μας «Ζακυνθιακός» για τη νίκη τους στον αγώνα της προηγούμενης Τετάρτης και τους ευχόμαστε καλή δύναμη στη συνέχεια, ώστε να αποκτήσουν την πολυπόθητη για όλους άνοδό τους στην Γ΄ Κατηγορία.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ                ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΕΠΟΝΤΗΣ».


πηγή:  Εφημερίδα "ΗΜΕΡΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου