Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ: Νίκησε και θα τα παίξει όλα για όλα στη Ζάκυνθο

Ο Διαγόρας δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη Αρχαίας Ολυμπίας καθώς μπήκε πολύ δυνατά η γηπεδούχος ομάδα και σχετικά νωρίς πέτυχε το 1-0. Η αντίδραση των Αχαιών ήταν σωστή όμως το σουτ του Λαζανά δεν βρήκε στόχο. Την εικόνα του α” μέρους συνθέτουν και τα τραγικά λάθη της άμυνας που συντέλεσαν στο να μείνει πίσω στο σκορ ο Διαγόρας.
Από εκεί και πέρα, στην επανάληψη, ο Άρης με σωστή κυκλοφορία, εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Διαγόρας βγήκε μπροστά έκανε φασεις για γκολ, όμως δεν στάθηκε τυχερός και έτσι πέτυχε και το 3ο τέρμα σφραγίζοντας τη νίκη.
Πλέον όλα θα παιχτούν την άλλη Τετάρτη στη Ζάκυνθο, όπου με νίκη ή ισοπαλία του Ζακυνθιακού, απέναντι στον Άρη είναι κατά 80% στην Γ΄ Εθνική!!!


ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
5′: Ο Παπαγεωργίου σε τετ α τετ με τον Μπαλτιμά κάνει την κεφαλιά, με την μπάλα να περνά ελάχιστα άουτ
 13′ ΓΚΟΛ: Ο Νικολόπουλος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πανάκης με το γόνατο έστειλε την μπάλα στα δίχτια 1-0
18′: Ο Γεωργιόπουλος σε τετ α τετ έδιωξε ο Μπαλτιμάς
22′: Ο Λαζανάς επιχειρεί το σουτ και η μπάλα περνά ελάχιστα αουτ
23΄: Και πάλι σε τετ α τετ ο Στρίγκας σωτήρια επέμβαση από Μπαλτιμά
26′: Κεφαλιά πάσα του Παναγιωτόπουλου στον Ανδρεόπουλο εκείνος έβγαλε τον Φράγκο μέσα στην μικρή περιοχή, το πλασέ του τελευταίου στην αγκαλιά του Αλεξανδρόπουλου
33′: Ο Παναγιωτόπουλος με ατομική ενέργεια αδειάζει δυο αντιπάλους του και την στιγμή που κάνει το πλασέ κόβεται από τον Δημητρουλόπουλο
32′: Σε τετ α τετ ο Μπρής και πάλι «παρών» ο Μπαλτιμάς έδιωξε τον κίνδυνο
 37′: ΓΚΟΛ: Ο Νικολόπουλος στο κόρνερ πιάνει την κεφαλιά ο Πανάκης και κάνει το 2-0
45: Σέντρα Αναμουρλίδη ο Μπρης εξ επαφής κάνει την κεφαλιά όμως περνά ελάχιστα αουτ
46′: ΑΠΟΒΟΛΗ: Και ενώ έχει ολοκληρωθεί το α” μέρος οι δυο ομάδες οδεύουν στα αποδυτήρια, κάποιοι από την κερκίδα, έβρισαν τον Ανδρεόπουλο, τον παίκτη του Διαγόρας εκείνος φάνηκε να απαντά… τον είδε το διαιτητικό τρίο και έτσι αποφάσισαν να τον αποβάλλουν. Έτσι ο Διαγόρας παίζει πλέον με 10 παίκτες!
50′: ΔΟΚΑΡΙ: Πολύ καλό σουτ από τον Παναγιωτόπουλο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι
56′: ΓΚΟΛ: Πάσα του Στρίγκα στον Μπρή ο τελευταίος με προβολή κάνει το 3-0
71′: Ο Δεληγιαννάκης αφού έκανε μια κούρσα και πέρασε όποιον αντίπαλο βρήκε μπροστά του τελικά επέλεξε να σουτάρει από τα πλάγια, σουτ που έδιωξε ο Αλεξανδρόπουλος

ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΟΛΥΜΠΙΑΣ (Ντ. Μπατίστα): Αλεξανδρόπουλος, Αναμουρλίδης (61′ Γαλανόπουλος), Νικολόπουλος, Δημητρουλοπουλος, Καρύδης, Πανάκης, Μπρής (74′ Μπατάλης) , Γεωργιόπουλος (61′ Καπατσούλιας), Μπράβος, Στρίγκας.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Μπαλτιμάς, Ντινόπουλος, Αμπατζής, Τσούντος (63′ Μιχαλόπουλος), Βετούλας, Δεληγιαννάκης (74′ λ.τ Αρφαράς), Λαζανάς (79′ Ασλανίδης), Δασουράς, Οικονομίδης, Φράγκος, Παναγιωτόπουλος, Ανδρεόπουλος.


Πηγή: achaiasports.gr

ΥΓ:  Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την καθυστέρηση του συγκεκριμένου ρεπορτάζ. Ο λόγος είναι ότι το zantesport την Τετάρτη ήταν στα Γιαννιτσά, για επαγγελματικούς λόγους. Ευχαριστούμε για την κατανόηση…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου