Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Α.Ο. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Προβλημάτισε λίγο πριν τα μπαράζ

Προβληματισμός υπάρχει στις τάξεις του Αθλητικού Ομίλου Ζακυνθιακού μετά από το σημερινό φιλικό με μία ομάδα Επιλέκτων Ζακύνθου. Ο Ζακυνθιακός ηττήθηκε με 5-3, αλλά δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Αυτό που προβληματίζει τον Στράτο Κουρούμαλο, μία εβδομάδα πριν την έναρξη των μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική, είναι το πόσο εύκολα δέχεται γκολ η άμυνά του και το γεγονός ότι η ομάδα δεν παίζει δυνατά, όπως θα ήθελε ο έμπειρος προπονητής.

Πάντως, στην εβδομάδα που απομένει θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα, διότι η έναρξη του πρωταθλήματος θα τους βρει να αγωνίζονται στην Ηλεία και το Στρέφι, όπου θα αντιμετωπίσουν τον ισχυρό Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, βασικό διεκδικητή της προνομιούχο θέσης. Οι Ηλείοι αν και αγωνίζονται στην Α΄ κατηγορία είχαν μπάτζετ πάνω από 200.000€ και παίκτες όπως οι Καρύδης, Νικολόπουλος (και οι δύο έχουν περάσει από τη Ζάκυνθο), Μπρη, Μπράβο κ.α.
 Οι Επίλεκτοι, τους οποίους κατέβασε το τεχνικό δίδυμο του Α.Ο. Τσιλιβή, Παναγιώτης Τρουπιώτης και Παναγιώτης Γουσέτης, κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 39΄ με διαγώνιο σουτ του Γιάννη Κομιώτη. Στο 45΄ αύξησαν το σκορ σε 0-2 με τον Μπάμπη Αντίοχο με πλασέ σε κενή εστία, εκμεταλλευόμενος τη συνεργασία των Τσιριγώτη-Μαρίνου. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Καραμαλίκης με δυνατό σουτ μείωσε σε 1-2.
Στην επανάληψη και οι δύο προπονητές έκαναν αλλαγές και ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, όμως τα γκολ… έπεφταν βροχή! Συγκεκριμένα, στο 63΄ ο νταμπλούχος Ζακύνθου ισοφάρισε με εκτέλεση πέναλτι του Καραμαλίκη που κέρδισε ο Λιβέρης από τον Μετζαλήρα και στο 65' ο Λιβέρης με σουτ έξω από την περιοχή διαμόρφωσε το 3-2.
Όμως οι Επίλεκτοι στο 68΄ πήραν και πάλι προβάδισμα στο σκορ. Ο Νικολόπουλος έβγαλε τη σέντρα, η μπάλα βρήκε στο σώμα του Μαρμαρά, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Χαρακτινού.
Τη… σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε ο Άλκης Αλεξανδρίδης που με δύο προσωπικά γκολ στο 87΄ και στις καθυστερήσεις, διαμόρφωσε το τελικό 3-5.
Να σημειωθεί ότι στη βασική ενδεκάδα του Ζακυνθιακού ξεκίνησε ο Μάριος Κωστάκης, ο μεγάλος άτυχος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Διαιτητής ήταν ο Τάσος Λιβέρης με βοηθούς τους Κωστάκη και Ψάρρη.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Στράτος Κουρούμαλος): Χαρακτινός, Τζιαφέρης, Κωστάκης, Φυτόπουλος, Αρκαδιανός, Σούρμπης, Λιβέρης, Πέττας, Δρόσος, Μαλαφούρης, Καραμαλίκης.
Έπαιξαν και οι Κίτος, Μαρμαράς, Μαλλιάς, Λάππος και Κόλα.

ΕΠΙΛΕΚΤΟΙ (Παναγιώτης Τρουπιώτης-Παναγιώτης Γουσέτης): Διαμαντής, Μπιάζης Κ., Βυθούλκας Π., Μετζαλήρας, Αν. Μπάστας, Τσιριγώτης, Προκόπης, Αντίοχος Αγ., Τριανταφυλλίδης, Μαρίνος, Κομιώτης Ι.
Αγωνίστηκαν και οι Κυπριώτης, Καλογέρης, Κακολύρης, Αγ. Κλάδης, Κουρούμαλος Ανδρ., Αλεξανδρίδης, Κομιώτης Αλ. και Νικολόπουλος.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου