Κυριακή 4 Μαΐου 2014

Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ-ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ: Η άνοδος περνάει από το Ρόιδο


Με το ίδιο νόμισμα πλήρωσε τον Εθνικό Σκουλικάδου, σήμερα η Νέα Σάντα/Απέναντι, επικρατώντας με 2-1 στο γήπεδο Αγγερικού, σκορ με το οποίο είχε χάσει στους Αμπελόκηπους.
Έτσι, όλα θα κριθούν στο τρίτο και τελευταίο παιχνίδι που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στο Ρόιδο. Εκεί, η Σάντα θα πάει για δύο αποτελέσματα (νίκη ή ισοπαλία).
Στο παιχνίδι τώρα, το Σκουλικάδο μπήκε δυνατά, είχε την υπεροχή μέχρι το 30΄ αλλά σιγά-σιγά οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και ισορρόπησαν.
Η επανάληψη ανήκει ολοκληρωτικά στη Σάντα που είχε τη κατοχή της μπάλας, τις ευκαιρίες και το αποτέλεσμα.


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
11΄ ΔΟΚΑΡΙ για τους φιλοξενούμενους. Ο Μαρίνος Δημ. θα κάνει την πάσα για τον Κάρδαρη που θα μπει από δεξιά, θα κάνει το διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να σταματάει στο αριστερό δοκάρι του Σκουλικάδου.
12΄ Ο Πλέσσας Χ. θα βγάλει τη σέντρα, ο Κεφαλληνός Απ. θα πιάσει τη κεφαλιά και ο τερματοφύλακας Κόκλας θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
18΄ Σύγχυση στην άμυνα του Σκουλικάδου, ο Ξένος θα κάνει το σουτ από καλή θέση και πάνω στη γραμμή θα διώξουν οι αμυντικοί.
28΄ Ο Κάρδαρης θα προσπαθήσει να «κρεμάσει» τον Κεφαλληνό Χ. αλλά η μπάλα θα περάσει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.
40΄ ΓΚΟΛ: Ο Κεφαλληνός Απ. θα εκτελέσει φάουλ, η μπάλα θα χτυπήσει στο τοίχος και θα αλλάξει πορεία, με τον Κόκλα να τη διώχνει με υπερένταση και ο επερχόμενος Λιβέρης θα τη στείλει στα δίχτυα για το 1-0.
57΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τους φιλοξενούμενους. Ο Κάρδαρης θα μπει στην αντίπαλη περιοχή και θα ανατραπεί από τον τερματοφύλακα Χάρη Κεφαλληνό. Ο διαιτητής Στεριώτης Δημήτρης θα δείξει ορθώς την άσπρη βούλα. Το πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Βασίλης Μπιάζης.
60΄ ΔΟΚΑΡΙ για τη Σάντα. Δυνατό σουτ του Πέττα, από 30 μέτρα, η μπάλα θα σταματήσει στη συμβολή των δοκών του Σκουλικάδου.
81΄ ΠΕΝΑΛΤΙ για τους φιλοξενούμενους. Η Σάντα εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα σταμάτησε στο χέρι του Πλέσσα Α. και ο Στεριώτης καταλόγισε το δεύτερο πέναλτι. Αυτή τη φορά το εκτέλεσε (εύστοχα) ο Κάρδαρης για να κάνει το 1-2.
85΄ Εκτέλεση φάουλ του Πατίρη, η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κόκλα.
Καλή η διαιτησία του Δημήτρη Στεριώτη και των βοηθών του Πέττα και Τρομπούκη.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ (Κώστας Πλέσσας): Κεφαλληνός Χαρ., Πλέσσας Α., Πλέσσας Ν., Πατίρης, Κεφαλληνός Αντ., Λιβέρης, Πλέσσας Ν., Πλέσσας Χ., Τσουράκης, Κεφαλληνός Σπ. (64΄ Μπράτης).
ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ/ΑΠΕΝΑΝΤΙ (Βασίλης Παλαιοθόδωρος): Κόκλας Ν., Σούλης, Νίτας, Μπιάζης, Σούρμπης, Ξένος, Τσιριγώτης, Ματαράγκας, Κάρδαρης (90΄ Τσαγκαρουσιάνος), Πέττας, Μαρίνος Δημ. (59΄ Ζούγρας Σιγ.).

***Να ζητήσουμε συγγνώμη για τη καθυστέρηση του ρεπορτάζ, αλλά δεν είχαμε έως τώρα internet.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου