Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: «Μεθυσμένη» πολιτεία

«Μεθυσμένοι» είναι ακόμα όλοι στο στρατόπεδο του Ζακυνθιακού μετά τη σπουδαία νίκη επί του ισχυρού Άρη Αρχαίας Ολυμπίας. Ένα αποτέλεσμα που τους κράτησε, αήττητους, στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα στον 12ο  Όμιλο και πλέον χρειάζεται μόλις ένα βαθμό για να πανηγυρίσει την άνοδό του στην Γ΄ Εθνική.
Έτσι, την ερχόμενη Κυριακή ταξιδεύει στην Αχαΐα όπου θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Βραχνεΐκων και την Τετάρτη 4 Ιουνίου θα υποδεχτεί στο Δημοτικό Στάδιο την ΑΕ Κεφαλληνίας. Το τελευταίο παιχνίδι θα έχει εορταστικό χαρακτήρα, αφού μετά το τέλος του θα πραγματοποιηθεί φιέστα, με τους ανθρώπους της διοίκησης να ετοιμάζονται από τώρα.

Βέβαια, από σήμερα οι τόνοι θα πέσουν και η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις, αφού έρχεται το παιχνίδι της Κυριακής στην Πάτρα με τον Διαγόρα Βραχνεΐκων.
Στο παιχνίδι αυτό δεν θα αγωνιστούν σίγουρα ο τραυματίας Στάθης Καραμαλίκης και ο Στέλιος Σούρμπης που συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει μία αγωνιστική. Σε ότι αφορά τον Στέλιο Λιβέρη που δέχτηκε (εκτός από πολλές… κλωτσιές) μία αγκωνιά στο κεφάλι και στο ημίχρονο λιποθύμησε, θα σφίξει τα δόντια και θα αγωνιστεί, αφού οι επιλογές είναι πολλές λίγες για τον Στράτο Κουρούμαλο.

Η βαθμολογία (σε 4 αγώνες)
Ζακυνθιακός                7-1     12
Άρης Αρχαίας Ολυμπίας   8-4   6
Διαγόρας Βραχνεΐκων   6 -4     6
ΑΕ Κεφαλληνίας     1-11           0

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
-Αν και βρισκόμαστε πλέον σε τουριστική περίοδο, στη στάδιο βρέθηκαν πάνω από 600 φίλοι του ποδοσφαίρου, εκ των οποίων 50 περίπου από την Ηλεία (Στρέφι, Πύργο, Γαστούνη, Μανωλάδα, κ.α.).
-Για πρώτη φορά φέτος ακούσαμε τους φίλους του Ζακυνθιακού να φωνάζουν σύνθημα και μάλιστα το «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές».
-Με… maserati ήρθε στο στάδιο ο Πρόεδρος του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, Βασίλης Καλογερόπουλος. Στο τέλος του παιχνιδιού τα είχε με τον προπονητή του Ζακυνθιακού, Στράτο Κουρούμαλο και έλεγε στους συνεργάτες του: «Ας δώσουμε μία μπάλα στον κ. Κουρούμαλο, αφού την έχει τόσο ανάγκη».
-Στο 28΄ του α΄ μέρους ο ήδη τραυματίας Στάθης Καραμαλίκης ζήτησε αλλαγή, «παγώνοντας» άπαντες στον πάγκο της ομάδας. Τελικά, έσφιξε τα δόντια και έπαιξε μέχρι τη στιγμή που έγινε αλλαγή από τον Μαλαφούρη, στο 76΄.
-Στην ανάπαυλα ο Λιβέρης λιποθύμησε στα αποδυτήρια και οι ιθύνοντες έτρεχαν πανικόβλητοι. Μέχρι και το ασθενοφόρο κάλεσαν, το οποίο τελικά δεν χρειάστηκε, αφού ο Λιβέρης όχι μόνο συνήλθε, αλλά συνέχισε το παιχνίδι και ήταν ο παίκτης από τον οποίο ξεκίνησε η φάση του γκολ!
-Πολύ κλάμα… χαράς έριξαν παίκτες, διοίκηση και τεχνική ηγεσία μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Ρατσιάτου. Αυτός που έκλαιγε με λυγμούς και δεν μπορούσαν να τον συνεφέρουν, ήταν ο νεαρός Σταύρος Κίτος.
-Οι παίκτες που ξεχώρισαν από πλευράς Ζακυνθιακού ήταν ο εξαιρετικός (για άλλη μία φορά) Στέλιος Λιβέρης και τον ακολούθησαν οι Πέττας και Αρκαδιανός, ενώ πολύ δραστήριος ήταν ο Μαλλιάς στα λεπτά που αγωνίστηκε και ο Χαρακτινός όποτε χρειάστηκε.
-Από πλευράς Άρη διακρίθηκαν οι Αναμουρλίδης, Μπράβος, Νικολόπουλος και κατά διαστήματα ο Γεωργιόπουλος.
-Βάσει του μπάτζετ (ακούστηκε ότι έφτασε περίπου τα 280.000€) και του ρόστερ (παίκτες με παραστάσεις από όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες) ο Άρης Αρχαίας Ολυμπίας, δεν μας έδειξε κάτι το παραπάνω από τον Ζακυνθιακό, που έχει σαφέστατα πολύ λιγότερο μπάτζετ.
-Βαρύς θα είναι ο πέλεκυς για τον πρώην αρχηγό του ΑΠΣ Ζάκυνθος και πλέον παίκτη του Άρη, Αλέξανδρο Καρύδη. Ο διαιτητής Ρατσιάτος αναφέρει στο φύλλο αγώνος ότι δέχτηκε επίθεση από τον παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας και προπηλακίστηκε!!!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου