Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

2o SUMMER JUMP 2014: Οι Διόσκουροι έδωσαν ρεσιτάλ

Σε μια όμορφη καλοκαιρινή ατμόσφαιρα, διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Casa Playa στο Βασιλικό το δεύτερο συνεχόμενο Summer Jump με διοργανωτές τους Νίκο Μυλωνά, Γιώργο Ζάγκλα και Διονύση Χαϊκάλη.  Το τουρνουά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου, είχε ως επίτιμους προσκεκλημένους τον Γιώργο Μπόγρη άσο του ΠΑΟΚ (και της Εθνικής Ομάδας), τον Νίκο Παππά, άσο του Παναθηναϊκού (και της Εθνικής Ομάδας), όπως και τον Φώτη Λαμπρόπουλο που αγωνίζεται στην Τενερίφη στο Ισπανικό Πρωτάθλημα.

Η ιδέα του να δημιουργηθεί το Summer Jump, που μας πρόσφερε υπέροχες στιγμές  αυτά τα δυο χρόνια που διοργανώνεται εδώ στην Ζάκυνθο, ήταν του Φάνη Κολιόπουλου ο οποίος δεν είναι πλέον εν ζωή. Ο Νίκος Μυλωνάς και ο Γιώργος Ζάγκλας (παίκτες της ΑΓΕΖ) το έκαναν προς τιμήν του, με πολύ μεράκι και αγάπη για το μπάσκετ και το αποτέλεσμα τους δικαίωσε απόλυτα.
Στην εκδήλωση έλαβαν μέρος πολλές ομάδες, με τις κατηγορίες να είναι, άντρες, γυναίκες και παιδιά κάτω των 20 ετών. Επίσης υπήρξε και διαγωνισμός σουτ, κάτι που δεν είχαμε την περσινή χρονιά. Συγκεκριμένα λοιπόν στις γυναίκες για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «Χαλαρές» κατέκτησαν την πρώτη θέση, με την αρχηγό τους την Τζαμπαζή να κερδίζει τον τίτλο του MVP.  Στους κάτω των 20 ετών μεγάλοι νικητές ήταν οι Incredibles που κέρδισαν τους The Wave με 16-6 στον τελικό. Καλύτερος για τους «βενιαμίν» του ζακυνθιακού μπάσκετ ήταν ο Μπλέτσος, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και τον διαγωνισμό των σουτ. 
Τέλος για τους άντρες οι 3 Guys και η Sea Site, ήταν οι ομάδες που έφτασαν στον μεγάλο τελικό, με την δεύτερη να κατακτάει την πρώτη θέση (για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά) και να παίρνει την ευκαιρία να αγωνιστεί απέναντι στους All Star, η οποία απαρτιζόταν από τον Γιώργο Μπόγρη, τον Νίκο Παππά και τον Νίκο Απέργη. Ο Φώτης Λαμπρόπουλος παρόλο που παρέστη στην εκδήλωση, δεν αγωνίστηκε αφού χρειαζόταν να επιστρέψει στην Αθήνα πιο σύντομα απ’ ότι αναμενόταν.  Να σημειώσουμε ότι η Sea Site παίζοντας με απαράμιλλο πάθος, κέρδισε και τον αγώνα επίδειξης απέναντι στους Μπόγρη, Παππά και Απέργη. Πολυτιμότερος της ομάδας αναδείχθηκε ο Χρήστος Κοτσέτας.
Να σημειώσουμε ότι διαιτητές της φετινής διοργάνωσης ήταν δυο διαιτητές επιπέδου Α1, οι κύριοι Τσούνας και Παναγιώτου που βραβεύτηκαν για την παρουσία τους.
Δηλώσεις για το φετινό Summer Jump έκαναν οι διοργανωτές, που έδωσαν τα πάντα ώστε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε να το διασκεδάσει ο κόσμος με την ψυχή του.
Νίκος Μυλωνάς: « Ήταν πάρα πολύ όμορφα φέτος και ήταν ιδιαίτερα σημαντικό να βλέπουμε και νεαρά παιδιά να περνάνε ευχάριστα το Σαββατοκύριακο. Είμαι πολύ χαρούμενος που μαζί με τους κολλητούς μου έκανα κάτι τόσο όμορφο και διασκεδαστικό για δεύτερη σερί χρονιά. Έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε πολλά πράγματα και τις επόμενες  χρονιές. Θέλουμε να φέρουμε και άλλους γνωστούς μπασκετμπολίστες. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Να ευχαριστήσω του χορηγούς μας και το Casa Playa. Τέλος να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τον Γιώργο Ζάγκλα και τον Διονύση Χαϊκάλη. Χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσαμε να το πετύχουμε».
Γιώργος Ζάγκλας : « Η διοργάνωση φέτος ήταν πολύ καλή. Προσπαθήσαμε με τα παιδιά να προσφέρουμε ότι καλύτερο. Να πω ότι η ιδέα του μπάσκετ στην άμμο, ήταν του Φάνη Κολιόπουλου, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον εν ζωή και ελπίζω να είναι πολύ περήφανος από εκεί ψηλά που βρίσκεται για το τι πετύχαμε. Ελπίζω και του χρόνου να πραγματοποιηθεί και το τρίτο, όρεξη να έχουμε και τα υπόλοιπα θα γίνουν».
Διονύσης Χαϊκάλης: « Πιστεύω πήγαμε αρκετά καλά. Μας στηρίξανε τα παιδιά από την Ζάκυνθο και φίλοι μας. Δυσκολευτήκαμε, αλλά το αποτέλεσμα μας ευχαρίστησε πάρα πολύ.

Από την πλευρά τους οι επίτιμοι προσκεκλημένοι, Γιώργος Μπόγρης και Νίκος Παππάς μίλησαν για την διοργάνωση, ενώ αναφέρθηκαν και στο πόσο κουραστικό είναι το μπάσκετ στην άμμο.
Γιώργος Μπόγρης: «Ήμασταν και πέρσι εδώ και περάσαμε πολύ όμορφα. Και από την στιγμή που μας το ζήτησαν και πάλι τα παιδιά, ήρθαμε με μεγάλη χαρά.  Είναι κάτι πολύ διαφορετικό το μπάσκετ στην άμμο, μια ωραία διέξοδος για εμάς τους αθλητές να κρατάμε το καλοκαίρι την επαφή με το καλάθι. Γυμναζόμαστε πάρα πολύ, είναι τρομερή εξάσκηση για το σώμα.
Ήταν μια πολύ ωραία ιδέα των παιδιών και πιστεύω όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται πιο δημοφιλές.  Τους αγαπάνε όλοι και αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας. Όλος ο κόσμος ήρθε να τους στηρίξει». 
Νίκος Παππάς: « Πέρσι περάσαμε πολύ όμορφα, αναπτύξαμε ωραίες σχέσεις με τα παιδιά που μας κάλεσαν και είπαμε να ξαναέρθουμε. Το μπάσκετ στην άμμο δεν έχει πολλά κοινά σημείο με το κανονικό. Χρειάζεται να είσαι καλός αθλητής και να έχεις καλή τεχνική.
Νομίζω είναι μια πολύ ωραία πρωτοβουλία και όλοι το διασκεδάσαμε. Τα παιδιά κάνουν μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια σε πολύ ωραίες εγκαταστάσεις. Θέλει τρέξιμο και μεράκι και τα κατάφεραν με απόλυτη επιτυχία».
*ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας "ΗΜΕΡΑ" πολλές φωτογραφίες από το 2ο Summer Jump.

ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΜΠΙΝΙΩΡΗΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου