Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

2ο BEACH SOCCER: Ανοίγει αυλαία την Πέμπτη

Την ερχόμενη Πέμπτη 26 Ιουνίου ξεκινάει στην όμορφη παραλία της ΒΑΝΑΝΑ στο Βασιλικό και στο Beach Bar «BANANA BAYA», το 2ο Beach Soccer που διοργανώνουν τα ξαδέλφια, Γιάννης Γιαννούλης και Ανδρέας Βυθούλκας.
Η περσινή επιτυχία του τουρνουά τους γέμισε με χαρά και μεράκι για να κάνουν και φέτος τη διοργάνωση. Η «ΗΜΕΡΑ» μίλησε με τον έναν εκ των διοργανωτών, Ανδρέα Βυθούλκα:


Το 2ο Beach Soccer είναι προ των πυλών. Τι σας έκανε να το συνεχίσετε και φέτος;
Πέρυσι είχαμε πολλές συμμετοχές και μείναμε όλοι ευχαριστημένοι και έτσι σκεφτήκαμε να ξαναγίνει και φέτος για να περάσουμε εξίσου καλά!

Πότε και πού γίνεται;
Γίνεται πάλι στην παραλία του Βanana Βaya Βeach Βar, το 4ήμερο 26-29 Ιουνίου.

Μέχρι πότε είναι οι δηλώσεις συμμετοχών και πότε θα γίνει η κλήρωση;
Οι δηλώσεις συμμετοχών είναι μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι και η κλήρωση θα γίνει στο STRADA CAFE του φίλου μας Παναγιώτη Ραυτόπουλου (περσινού πρωταθλητή του beach soccer).

Υπάρχει ενδιαφέρον από συμμετέχοντες;
Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο όπως και πέρυσι, μόνο που φέτος θα μας ευνοήσει ο καιρός λίγο περισσότερο!

Έχετε ετοιμάσει κάποιες εκπλήξεις για φέτος;
Υπάρχουν εκπλήξεις πολλές και ο κόσμος θα μείνει πολύ ευχαριστημένος. Το μόνο που θα πω στο φίλαθλο κοινό και όχι μόνο, είναι ότι θα… «χορτάσουν» πολύ θέαμα και πάθος από τους παίκτες μας.

Κλείνοντας Ανδρέα θέλεις να συμπληρώσεις κάτι άλλο;
Επίσης, θέλω να πω πως και φέτος θα είναι μαζί μας ο Στάθης Καραμαλίκης, ο Χρήστος Κομιότης (μετά από αποχή 3 ετών είναι πάλι κοντά μας και θα αγωνιστεί ξανά και να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως την άμμο την γνωρίζει σαν το σαλόνι του σπιτιού του και είναι παλιός παίχτης της εθνικής μας) Τέλος φέτος θα μας κάνει την τιμή και ο Κώστας Οικονόμου, παίκτης του ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου