Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

3ο ΕΝΩΣΙΑΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ 11Χ11: Τα «σάρωσε» όλα ο STRATOS FC


Φέτος τελικά ήταν η χρονιά του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού. Μετά την κατάκτηση του νταμπλ στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου, ήρθε η άνοδος στην Γ΄ Εθνική και την Κυριακή το απόγευμα πανηγύρισε την κατάκτηση του 3ου Ενωσιακού Παιδικού Τουρνουά 11Χ11. Η ακαδημία του συλλόγου, επικράτησε στον μεγάλο τελικό της Σχολής Ολυμπιακού/ΑΠΣ Ζάκυνθος με 4-0, ενώ νωρίτερα η Ακαδημία του Τσιλιβή είχε επικρατήσει στον μικρό τελικό του Εθνικού Σκουλικάδου με 4-2.
Σε ότι αφορά τον τελικό, η ομάδα του Στράτου Κουρούμαλου ευτύχησε να ανοίξει νωρίς το σκορ (7΄) με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιριγώτη, το οποίο είχε κερδίσει ο Σπύρη. Το 2-0 πέτυχε Τσουκαλάς στο 50΄ με τον Τσιριγώτη να σκοράρει στο 74΄ και 77΄ ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 4-0 και το δικό του στα τρία. Οι αντίπαλοι είχαν δοκάρι με τον Τζανάρη στο 80΄+ 1΄.

Καλή η διαιτησία του Τάσου Λιβέρη και των βοηθών του Ψάρρη και Στεριώτη.
STRATOS FC (Στράτος Κουρούμαλος): Ισλαμάι, Αγκάλιου, Κολέτσης, Κυριάζος, Θεοδώσης, Κρίσελντ, Δημήτρη (78΄ Σταφασάνη), Τσουκαλάς, Τσιριγώτης (80΄ Γιαννούλης) , Σπύρη, Βαρδακαστάνης (78΄ Ντόστη).
ΣΧΟΛΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ/ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Σπύρος Φιορεντίνος):  Μαρόπουλος, Πότσης (61΄ Καλογερόπουλος), Λυμπερόπουλος (68΄ Βυθούλκας), Κεμπάς, Μαρίνος, Μπεσίρης, Σπίνος, Τζανάρη, Μαρίνος (43΄ Παναγόπουλος), Τζάφα, Μεταξάς.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Αμέσως μετά, ακολούθησαν οι καθιερωμένες απονομές. Εκτός από την απονομή μεταλλίων και κυπέλων στις 4 πρώτες ομάδες του τουρνουά, βραβεία πήραν:
Οι διαιτητές της διοργάνωσης,
MVP τελικού: Άκης Τσιριγώτης (STRATOS FC),
Πρώτος σκόρερ τουρνουά: (STRATOS FC),

Καλύτερος τερματοφύλακας: Ισλαμάι (STRATOS FC).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου