Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΟΥΡΟΥΜΑΛΟΥ: Καλό θέαμα σε άδειο στάδιο

Ήταν σήμερα όλοι οι παίκτες του Στράτου Κουρούμαλου (πρώην και νυν) στο Δημοτικό Στάδιο, ακόμα και ο αείμνηστος Χρήστος Χαριάτης που από κει ψηλά τους καμάρωνε!
Όμως έλειπαν οι φίλαθλοι, οι οποίοι προτίμησαν τις παραλίες και δυστυχώς ήταν δεν ήταν 40 άτομα στη κερκίδα του σταδίου. Στο καθιερωμένο, πλέον, αγώνα των πρώην και νυν ποδοσφαιριστών του «δασκάλου» ήταν πάλι και οι Χάρης Μαυρίας και Ανδρέας Τάτος, τιμώντας τον Στράτο Κουρούμαλο, από τον οποίο πήραν τα πρώτα τους ποδοσφαιρικά βήματα.

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα που πήρε φέτος την άνοδο στην Γ΄ Εθνική (εν προκειμένω η Ζακυνθιακός 1) μπήκε νωθρά στον αγωνιστικό χώρο και στο ημίχρονο έχανε με 3-0, με τα γκολ των Κακολύρη (15΄), Νικολόπουλου (27΄) και Κουτσούκη (45΄).
Στην επανάληψη όμως… σοβαρεύτηκαν και κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να κερδίσουν με 4-3. Σκόραραν οι Κωστάκης (56΄), Μαλαφούρης (63΄, 67΄) και Κουρούμαλος Ανδρ. 76΄.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 1 (Δημοσθένης Αγγελάκης): Χαρακτινός, Φυτόπουλος, Κωστάκης, Λιβέρης, Κίτος, Λένος, Τζιαφέρης, Κόλα, Μαλλιάς, Πέττας, Μαλαφούρης.

ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ 2 (Στράτος Κουρούμαλος): Διαμαντής, Μαρίνος, Μπιάζης, Πέττας, Κλάδης, Τσάνης, Μαυρίας, Κουτσούκης, Νικόλοπούλος, Τάτος, Κακολύρης.
Έπαιξαν και οι Κουρούμαλος, Κυριάζος, Ματαράγκας, Γιατράς, Καλογέρης, Λογοθέτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου