Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟ… Έρχεται ο Καρυπίδης


Μετά τη λύση της συνεργασίας του ΑΟΠ Ζακυνθιακού με τον γυμναστή της ομάδας Δημοσθένη Αγγελάκη, οι εξελίξεις στο τεχνικό τιμ του νταμπλούχου της ΕΠΣ Ζακύνθου, είναι ραγδαίες!
Όπως γράψαμε και χθες, υπήρξαν δύο συναντήσεις μεταξύ του μακεδόνα γυμναστή και της διοίκησης. Το ρεπορτάζ κάνει λόγο, ότι στην πρώτη συνάντηση, ο Αγγελάκης ζήτησε σχεδόν τα διπλάσια χρήματα απ’ ότι έπαιρνε στην Α΄ Κατηγορία. Αυτό… «πάγωσε» τη διοίκηση που πλησίασε τον γυμναστή Παναγιώτη Γουσέτη, που πέρυσι ήταν με τον Παναγιώτη Τρουπιώτη, στον Α.Ο. Τσιλιβή.
Τελικά, στη δεύτερη συνάντηση ο Αγγελάκης έκανε αντιπρόταση, ρίχνοντας τις απαιτήσεις του στα περσινά χρήματα. Όμως η διοίκηση είχε ήδη συμφωνήσει με τον Γουσέτη και η συνάντησή τους είχε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Η εξέλιξη αυτή στεναχώρησε τον προπονητή της ομάδας, Στράτο Κουρούμαλο που είχε τη διαβεβαίωση της διοίκησης ότι και του χρόνου στην Γ΄ Εθνική το τεχνικό δίδυμο θα είναι το ίδιο. Άλλωστε ήταν άκρως επιτυχημένο. Μάλιστα ο κ. Κουρούμαλος μετά τη νίκη-άνοδο στην Γ΄ Εθνική επί της ΑΕ Κεφαλληνίας, σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ, τόνισε ότι και του χρόνου θα συνεχίσει το συγκεκριμένο δίδυμο. Δήλωση την οποία επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Κορωνιός!

Στο προσκήνιο ο Σάββας Καρυπίδης!
Η διοίκηση μετά τη συμφωνία της με τον Παναγιώτη Γουσέτη, προχώρησε και στην αναζήτηση προπονητή, θεωρώντας ότι η ομάδα από τη στιγμή που βγαίνει εκτός νησιού, αλλάζει επίπεδο και ότι ο Στράτος Κουρούμαλος δεν θα μπορούσε να ακολουθήσει τις απαιτήσεις της κατηγορίας.
Έτσι λοιπόν, ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Κώστας Κοντονής έχοντας διατηρήσει άριστες θέσεις με τον προπονητή Σάββα Καρυπίδη που πέρασε από τον ΑΠΣ Ζάκυνθο την αγωνιστική περίοδο 2009-2010. Τότε, ο κ. Κοντονής ήταν στο συμβούλιο του ΑΠΣ και μάλιστα είχε καθημερινή συνεργασία με τον κ. Καρυπίδη για θέματα της ομάδας. Μάλιστα, όταν έφυγε ο τελευταίος από τη Ζάκυνθο, οι δύο άνδρες κράτησαν τη φιλιά τους και ο κ. Καρυπίδης πάντα ρωτούσε την πορεία της πρώτης ομάδας του νησιού, ακόμα και όταν ήταν βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη, στην SKODA Ξάνθη.
Οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκεται σε καλό δρόμο και σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος προπονητής μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει απαντήσει.

Χολωμένος ο Κουρούμαλος
Οι τελευταίες, ραγδαίες, εξελίξεις μόνο ευχαριστημένο δεν βρίσκουν τον προπονητή της ομάδας, Στράτο Κουρούμαλο και τον άνθρωπο που έκανε το deal με τη διοίκηση για να παραχωρήσει τις ομάδες του Ζακυνθιακό και Έσπερο.
Ο κ. Κουρούμαλος είχε μείνει με τη συμφωνία που είχε κάνει με τους διοικούντες, να παραμείνει στο σύλλογο και τη νέα αγωνιστική χρονιά… «πακέτο» με τον γυμναστή Δημοσθένη Αγγελάκη.
Τα πράγματα όμως στην πορεία άλλαξαν και τώρα περιμένουμε την αντίδραση του «δασκάλου» (όπως τον φωνάζουν οι περισσότεροι) που μας έχει συνηθίσει να μην αφήνει εύκολα να πέσει κάτι κάτω, χωρίς να μην το σχολιάσει.
Σίγουρα οι επόμενες ημέρες για το σύλλογο θα είναι… «καυτές», με τους διοικούντες να «τρέχουν» τα θέματα του προπονητή και των παικτών, με προτεραιότητα τους Λιβέρη και Καραμαλίκη. Ίδωμεν…

Το βιογραφικό του Καρυπίδη
Ο Σάββας Καρυπίδης έχει αγωνιστεί ως παίκτης στην Ξάνθη, τον Παναιτωλικό και την ΠΑΕ Θράκη. Την σεζόν 2007-2008 έκανε ντεμπούτο ως προπονητής  στον πάγκο της ΠΑΕ Θράκης, η οποία αγωνίζονταν στην Γ΄ Εθνική, και σε 18 παιχνίδια είχε 7 νίκες, 9 ισοπαλίες και 2 ήττες. Το 2009-2010 ανέλαβε την ομάδα της Ζακύνθου όπου σε 32 παιχνίδια είχε 16 νίκες, 4 ισοπαλίες και 12 ήττες. Την σεζόν 2010-2011 ο Καρυπίδης ήταν σε 8 παιχνίδια στον πάγκο της Ζακύνθου όπου η ομάδα του νησιού είχε 2 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Δούλευε ως βοηθός του Μαρίνου Ουζουνίδη στην Ξάνθη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου