Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΑΓΕΖ: Το σχολείο τελείωσε… το Camp αρχίζει!

Το A.B.C. είναι γεγονός!!! Το πρώτο αθλητικό Summer Camp το οποίο διοργανώνεται στο νησί της Ζακύνθου, από την ομάδα της ΑΓΕΖ. Στόχος του Camp είναι να μυήσει τα παιδιά στα μυστικά του αθλητισμού και να τους δώσει την ευκαιρία να συνδυάσουν τις διακοπές του καλοκαιριού με την άθληση και τη διασκέδαση στο γήπεδο και στις παραλίες, με παιχνίδια, βουτιές και πολλές εκπλήξεις.
Προτεραιότητα είναι η διαπαιδαγώγηση, η άθληση και η ψυχαγωγία των παιδιών. Αυτό γίνεται πραγματικότητα με το 1ο ABC Summer Camp.

Οι νεαροί αθλητές (ηλικίας από 6 έως 14 ετών) που θα θελήσουν να πάρουν μέρος, θα πρέπει να έχουν μαζί τους ρουχισμό, αθλητικά παπούτσια, μαγιό, σαγιονάρες, πετσέτα θαλάσσης και αντηλιακό.
Στις παροχές που προσφέρουν οι διοργανωτές, συγκαταλέγονται ρουχισμός (καπέλο, 2 t-shirt ανά άτομο, σορτσάκι και τσάντα), 2 γεύματα την ημέρα, ιατρική περίθαλψη, επίσκεψη και ενημέρωση διατροφολόγου, καθώς και ομιλίες καλεσμένων (προπονητών & διακεκριμένων παικτών).
Οι προπονήσεις θα γίνονται στο Κλειστό της Παναγούλας, ενώ οι άλλες δραστηριότητες στη θάλασσα θα γίνονται στα Beach BarCASA PLAYA” (στην παραλία Μπανάνα, στο Βασιλικό) και “SEA SITE” (στην παραλία Λαγανά).
Οι προπονητές που θα διδάξουν στο Camp, είναι: Γιώργος Ζάγκλας, Ανέστης Τζινόπουλος, Διονύσης Χαϊκάλης, με βοηθούς την Μαίρη Μαλεβίτη και τον Διονύση Θεοδωρίτση.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα μπορούν να επισκέπτονται το Κλειστό της Παναγούλας (Δευτέρα & Τετάρτη 18:00 έως 19:00) ή το 1ο  Γυμνάσιο (Τρίτη & Παρασκευή 18:00 έως 20:00). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου