Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Έκλεισε τον Καρυπίδη

Τέλος καλό... όλα καλά στο θέμα του προπονητή για τον ΑΟΠ Ζακυνθιακό. Μετά τη γνωστή υπόθεση που προέκυψε καταρχήν με τον γυμναστή, Δημοσθένη Αγγελάκη καιν στη συνέχεια με τον προπονητή, Στράτο Κουρούμαλο, οι υπεύθυνοι τηου σωματείου κινήθηκαν αστραπιαία και ήταν σε συνεχή (τηλεφωνική) απικοινωνία με τον γνωστό και έμπειρο προπονητή, Σάββα Καρυπίδη. Ο κ. Καρυπίδης είχε εργαστεί στον ΑΠΣ Ζάκυνθος την αγωνιστική περίοδο 2009-2010 και μάλιστα τότε στην ομάδα και στο συμβούλιο ήταν ο νυν Γ. Γραμματέας του Ζακυνθιακού, Κώστας Κοντονής.

Οι δύο άνδρες, εκτός από συνεργάτες έγιναν και καλοί φίλοι, μία φιλιά που την κράτησαν ακόμα και όταν ο κ. Καρυπίδης έφυγε από το νησί. Έτσι, με το πλήρωμα του χρόνου οι δύο τους θα συναντηθούν και πάλι, σε διαφορετική ομάδα.
Το... deal μεταξύ των δύο πλευρών έγινε χθες το απόγευμα και ο κ. Καρυπίδης με τον συνεργάτη του Παναγιώτη Γουσέτη θα σηκώσουν γρήγορα... μανίκια, αφού θα πρέπει να φτιάξουν το πλάνο τους για τη νέα αγωνιστική χρονιά.
Ήδη η διοίκηση έχει ξεκινήσει τις επαφές της με τους παίκτες που είναι στην ομάδα για να τους αποσπάσουν το “ok” και για την επόμενη χρονιά, ενώ υπάρχει και μία λίστα, την οποία έχει αφήσει ο Στράτος Κουρούμαλος με ζακυνθινούς ποδοσφαιριστές που ζουν στο νησί και θα μπορούσαν να βοηθήσουν το σωματείο στο “παρθενικό” του ταξίδι στην Γ΄ Εθνική.

Επίσης, υπάρχει η σκέψη να προστεθούν στο ρόστερ και 2-3 ποδοσφαιριστές εκτός νησιού. Ήδη έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις. Με έγκυρες πληροφορίες της “ΗΜΕΡΑΣ”, ο Ζακυνθιακός ενδιαφέρεται για το δεξί μπακ του Άρη Αρχαίας Ολυμπίας, Κυριάκο Αναμουρλίδη, καθώς και για τον ζακυνθινό παίκτη της Δόξας Ν. Μανωλάδας (Γ΄ Εθνική), Γιάννη Καλλιβωκά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου