Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ: «Δυσκολότερη η νέα χρονιά για την Β΄ Εθνική»

Χωρίς καμία έκπληξη κύλησε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της Ένωσης Β’ Εθνικής, οι οποίοι εγκρίθηκαν ομόφωνα από το Δ.Σ. και τη Γ.Σ. της διοργανώτριας το μεσημέρι της Τρίτης (1/7). Μετά το πέρας της διαδικασίας, ο πρόεδρος της Ένωσης Β’ Εθνικής Σπύρος Καλογιάννης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλο το Διοικητικό Συμβούλιο, τους υπαλλήλους για την άψογη συνεργασία που είχαμε τη χρονιά που πέρασε. Επίσης για τον παμψηφεί διοικητικό και οικονομικό απολογισμό που ενέκριναν ομόφωνα οι ομάδες. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια άτυπη συνάντηση μόνο με τις ομάδες που παρέμειναν στη Β’ Εθνική κατηγορία και εκεί θα διατυπώσω τις θέσεις μου για το μέλλον της διοργανώτριας. Η νέα διοίκηση, όταν θα αναλάβει τις τύχες του νέου πρωταθλήματος, είμαι σίγουρος ότι θα λάβει υπ’ όψιν της τη θέση των 20 ομάδων οι οποίες παρέμειναν. Κλείνοντας, με τα σημερινά δεδομένα, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η νέα χρονιά θα είναι πολύ δυσκολότερη από τη φετινή σε όλους τους τομείς. Μακάρι να διαψευστώ…».

Όσο για την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας, αυτή ανέφερε τα ακόλουθα: «Κατά τη σημερινή Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ εγκρίθηκε ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός περιόδου 2013-2014».

πηγή:  a-sports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου