Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Α.Ο.Π. ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ: Ανανέωσε και ο Λιβέρης, κοντά σε Ι. Κομιώτη!

Η διοίκηση του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε, προχώρησε και στην ανανέωση του έμπειρου και MVP της περσινής χρονιάς, Στέλιου Λιβέρη! Έτσι, ο μοναδικός που δεν έχει ακόμα ανανεώσει, από την περσινή χρονιά είναι ο Παναγιώτης Δρόσος. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές δεν τα βρίσκουν στο οικονομικό και τα περιθώρια στενεύουν.


Κοντά στην απόκτηση του Γιάννη Κομιώτη!
Μία στο… εκατομμύριο να χαλάσει η μετεγγραφή του έμπειρου μέσου, Γιάννη Κομιώτη στον ΑΟΠ Ζακυνθιακό. Η… «σημαία» της Θύελλας Αμπελοκήπων και αρχηγός της (καθώς και του ΑΠΣ Ζάκυνθος) είναι με το 1,5 πόδι στους νταμπλούχους της ΕΠΣ Ζακύνθου, αφού τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση. Οπότε, αν δώσουν τα χέρια, απομακρύνεται η παραμονή του Δρόσου στην ομάδα!

Συλλυπητήρια ανακοίνωση
Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της ομάδας συλλυπείται την οικογένεια του νέου μέλους της, Πέτρου Λάζαρη, ο οποίος την προηγούμενη Πέμπτη έχασε την αγαπημένη του μητέρα. Η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ., το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο.Π. Ζακυνθιακού εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του μέλους μας, Πέτρου Λάζαρη για το θάνατο της μητέρας του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει».

«Δυνατός» βγήκε ο Κ. Κοντονής από την περιπέτειά του
Περιπέτεια με την υγεία του είχε τις προηγούμενες ημέρες ο Γενικός Γραμματέας της ομάδας, Κώστας Κοντονής ο οποίος χειρουργήθηκε επιτυχώς το προηγούμενο Σάββατο στην Αθήνα και στο «Λευκός Σταυρός» από τον χειρουργό, Διονύσιο Γάσπαρο.
Η δημοσιογραφική ομάδα του zantesport εύχεται στον κ. Κοντονή ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα υγιής».
  



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου