Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

FIOR DI LEVANTE: Η επίσημη παρουσίαση

Ιστορική μέρα η σημερινή για τη νεοσύστατη ομάδα μπάσκετ, που φέρει το όνομα «FIOR DI LEVANTE» και ιδρυτής, αλλά και προπονητής της θα είναι ο πρώην προπονητής της ΑΓΕΖ και της Νίκης Προαστίου, Γιάννης Στάθης.
Σήμερα λοιπόν, έγινε η πρώτη, επίσημη, παρουσίαση της ομάδας, μέσω συνέντευξης τύπου στα τοπικά ΜΜΕ. Σε αυτή ήταν εκτός από τον Γιάννη Στάθη, πήραν μέρος ο υπεύθυνος τύπου Γιώργος Αναγνωστόπουλος, το μέλος της διοίκησης Παναγιώτης Μάργαρης και δύο εκπρόσωποι των παικτών οι Διονύσης Μπονίκος και Σπύρος Νέγκας!

Ο κ. Στάθης έκανε μία πλήρης ανάλυση του πλάνου της ομάδας, ενώ αναφέρθηκε και στις σχέσεις της νέας ομάδας με την ΑΓΕΖ. Είπε χαρακτηριστικά:
«Το FIOR DI LEVANTE είναι μία νέα προσπάθεια που σαν μέλημα έχει να αγωνιστούν σε αυτό ζακυνθινόπουλα που δεν μπορούν, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, να αγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο στην ΑΓΕΖ. Θα ήθελα στο σημείο αυτό να τονίσω ότι επικοινώνησα με τον Πρόεδρο της ΑΓΕΖ, κ. Γιώργο Μάργαρη και τον ενημέρωσα για το ξεκίνημα της νέας ομάδας και μου έδειξε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από τη μεριά της ΑΓΕΖ. Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον κ. Νίκο Θεοδωρίτση ο οποίος αποδέσμευσε όλους τους αθλητές που δεν θα μπορέσουν να αγωνιστούν στην ΑΓΕΖ και θα έρθουν πλέον σε μας.
Να πω ότι έχουμε τη χαρά να έχουμε στο ρόστερ μας παίκτες όπως οι Διονύσης Μπονίκος, Σπύρος Νέγκας, Τάσος Βαρβαρίγος, Νίκος Θεοδόσης, Νίκος Μάργαρης κ.α. που θα μας βοηθήσουν πάρα πολύ. Η ομάδα μας έκανε συνεργασία με την πατρινή ομάδα ΙΤΙΕΣ κι έτσι αντί να ξεκινήσουμε από την τελευταία κατηγορία της ΕΣΚΑΗ (Γ΄ τοπική κατηγορία), θα παίξουμε στην Α2΄.
Πολύ σημαντικό για μας είναι ότι ο μεγάλος μας χορηγός είναι ο κ. Γιώργος Θεοδόσης και ιδιοκτήτης της γνωστής εταιρείας «11880», ο οποίος μπορεί να ασχοληθεί και διοικητικά».

ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΜΠΟΝΙΚΟΣ: «Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε το μπάσκετ»
Αμέσως μετά τον λόγο πήρε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που ανέδειξε το ζακυνθινό μπάσκετ, ο Διονύσης Μπονίκος, που τόνισε: «Αυτή για μένα είναι μία σημαντική περίοδος, γιατί πέρα από τη νέα επαγγελματική αρχή που κάνει η οικογένειά μου, τυχαίνει να γίνεται και μία νέα επαγγελματική μπασκετική αρχή. Υπήρχε ανάγκη να γίνει ένας σύλλογος που θα εξυπηρετήσει κάποιους αθλητές που δεν μπορούσαν να ακολουθήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το FIOR DI LEVANTE δίνει τη δυνατότητα επιλογής σε αυτά τα παιδιά. Θέλω να τονίσω, γιατί πολλά ακούγονται τελευταία, ότι η ΑΓΕΖ και το FIOR DI LEVANTE θα έχουν πολύ καλή συνεργασία. Είμαστε εδώ γιατί αγαπάμε το μπάσκετ. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα θα έχει επιτυχημένη πορεία γιατί οι άνθρωποι που απαρτίζουν το συμβούλιο, αλλά κι οι παίκτες αγαπούν το μπάσκετ».




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου