Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ: Γυναίκα Πρόεδρος στον Αετό Καλιπάδου! - Ανακοίνωσε μετεγγραφές



Με επιστολή του στο zantesport, ο Α.Σ. Αετός Καλιπάδου ανακοινώνει το νέο του διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο τη θέση του Προέδρου αναλαμβάνει η κα Μαριέττα Τσουκαλά. Αναλυτικά η επιστολή:

«Μετά την γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στις 20/07/2014 στα γραφεία του Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ παρουσία των μελών της ομάδας, με κύριο σκοπό τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου, σας ανακοινώνουμε το νέο διοικητικό συμβούλιο, που απαρτίζεται από τα εξής μέλη:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΤΣΟΥΚΑΛΑ ΜΑΡΙΕΤΤΑ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ (ΝΙΣΟΣ)
ΕΙΔΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΔΡΑΓΩΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ: ΧΑΡΑΚΤΙΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΚΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΟΚΛΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
ΜΕΛΟΣ: ΚΑΠΑΡΕΛΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Το νέο διοικητικό συμβούλιο, θέλει να εκφράσει τα θερμά ευχαριστήρια στο απερχόμενο συμβούλιο και κυρίως στον Πρόεδρο κ. Καπαρέλη για την εικοσαετή (20) προσφορά του στο σύλλογο.
Επίσης, θέλει να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο ότι ο σύλλογος θα αγωνιστεί στην Α΄ Κατηγορία της ΕΠΣ Ζακύνθου την ποδοσφαιρική σεζόν 2014-2015 και ετοιμάζει τη λειτουργία ακαδημιών από τον επόμενο Σεπτέμβρη (λεπτομέρειες θα δοθούν τις επόμενες ημέρες).
Όσο αφορά τα αγωνιστικά θέματα ενημερώνουμε ότι προπονητής της ομάδας θα παραμείνει ο κ. ΘΟΔΩΡΗΣ ΔΡΑΓΩΝΑΣ, όπως επίσης και από την περσινή ομάδα δεν αποχώρησε ούτε ένας ποδοσφαιριστής και μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα πρώτα μεταγραφικά ονόματα ποδοσφαιριστών που θα βοηθήσουν την ομάδα στη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.».


Ανακοίνωσε τις πρώτες του μετεγγραφές
Τους Σπ'υρο και Χρήστο Χαρίση ανακοίνωσε σήμερα ο Α.Σ. ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ. Αναλυτικά το δελτίο τύπου, αναφέρει:
 


«Ο Α.Σ ΑΕΤΟΣ ΚΑΛΙΠΑΔΟΥ ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τους ποδοσφαιριστές Χαρίση Σπύρο (μεσοαμυντικός) με θητεία στον Αστέρα Γαϊτανιού και στον  ΑΟ Αργασίου, και Χαρίση Χρήστο (αμυντικός) με θητεία στον Αστέρα Γαϊτανιού και στον  ΑΟ Αργασίου και τους εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου