Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΝΤΙΝΟΣ ΣΕΜΙΤΕΚΟΛΟΣ: «Αντιμετωπίζουμε σοβαρότατο πρόβλημα με τα γήπεδα»!



Καλεσμένος του Γιώργου Αναγνωστόπουλου, στον ISLANDSPORT-FM στους 88,6 και στην εκπομπή «ΜΙΛΑΜΕ… ΑΘΛΗΤΙΚΑ», ήταν σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών ομάδων της ΕΠΣ Ζακύνθου, Ντίνος Σεμιτέκολος.
Ο κ. Σεμιτέκολος στη μία ώρα που έκατσε στο στούντιο του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου στο νησί, αναφέρθηκε στις Μικτές ομάδες, στο Παιδικό πρωτάθλημα, στο επίμαχο θέμα των ημερών που είναι τα ποδοσφαιρικά γήπεδα και η άδεια καταλληλότητάς τους, καθώς ανακοίνωσε και δημόσια ότι αποχωρεί από τα κοινά της Ένωσης και δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.   


Για τις Μικτές Ομάδες του νησιού, τόνισε: «Μετά την προκήρυξη για πρόσληψη δύο (2) Ενωσιακών προπονητών, η Επιτροπή πρότεινε στο Δ.Σ. της Ένωσης τους κ.κ. Απόστολο Τζαμαλή και Νικόλαο Μπουρδούνη, οι οποίοι  είχαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά. Εμείς έχουμε δηλώσει στην Ε.Π.Ο. ως έδρα μας το Ενωσιακό γήπεδο και ως αναπληρωματικό αυτό του Μαχαιράδου. Δυστυχώς όμως το Ενωσιακό δεν θα χρησιμοποιηθεί φέτος από καμία ομάδα για επίσημους αγώνες, ενώ στο Μαχαιράδο δεν υπάρχουν οι υποδομές να φιλοξενήσουν τις αποστολές των άλλων Ενώσεων, όταν οι καιρικές συνθήκες είναι κακές (βροχόπτωση). Και φέτος η Ε.Π.Ο. μας κατέταξε στον 8ο  όμιλο μαζί με Αιτ/ναι, Κεφαλληνία/Ιθάκη, Αχαΐα και Ηλεία, όπως και πέρυσι. Την ερχόμενη Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου και ώρα 15:00 καλούνται όλοι οι νεαροί που θέλουν να απαρτίσουν την Μικτή Παίδων (γεν. 2001-2002) και Νέων (γεν. 1999-2000) να βρίσκονται στο Ενωσιακό γήπεδο Γαϊτανίου για να γίνει μία πρώτη γνωριμία με την Επιτροπή και τους Ενωσιακούς προπονητές. Τέλος, να τονίσω ότι εκτός από εμένα, στην Επιτροπή των Μικτών παραμένει ο κ. Διονύσης Μακρής, ενώ τη θέση του κ. Τιμόθεου Στραβοπόδη (ο οποίος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορεί να ακολουθήσει φέτος) εμείς θα προτείνουμε τον κ. Ανδρέα Κορφιάτη».

Για το Παιδικό πρωτάθλημα, είπε τα εξής: «Κι εδώ αντιμετωπίζουμε σοβαρό πρόβλημα με τα γήπεδα. Το Ενωσιακό δεν μπορεί να φιλοξενήσει το τουρνουά και εμείς σαν Ένωση δεν μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο και να μετακινούμε από γήπεδο σε γήπεδο τους μικρούς αθλητές, αλλά και ούτε μπορούμε να υποχρεώσουμε τους γονείς να το κάνουν. Επίσης, θα πρέπει να βρούμε με τη φόρμουλα θα το διοργανώσουμε το πρωτάθλημα (έχει να κάνει με την έκδοση των δελτίων) και γι αυτούς τους λόγους καλούμε την ερχόμενη Πέμπτη 2 Οκτωβρίου τους εκπροσώπους των ομάδων που διατηρούν παιδική ομάδα στις 8 το βράδυ στα γραφεία της Ένωσης για να συζητήσουμε και να βρούμε μία λύση από κοινού».

Για το τεράστιο πρόβλημα με την άδεια καταλληλότητας στα γήπεδα, ο κ. Σεμιτέκολος ήταν πολύ καυστικός: «Εδώ υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα κ. Αναγνωστόπουλε. Εγώ τα τελευταία χρόνια είμαι ο εκπρόσωπος της ΕΠΣ Ζακύνθου στην Επιτροπή Καταλληλότητας αθλητικών εγκαταστάσεων, η οποία απαρτίζεται με εκπροσώπους από την Περιφέρεια, τον Δήμο, την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και τον Ιατρικό Σύλλογο. Δυστυχώς όμως ο Δήμος δεν έχει στείλει ακόμα (την ώρα αυτή που μιλάμε), με αποτέλεσμα να κωλυσιεργεί η άδεια στα γήπεδα Βολιμών, Πλάνου και στο ιδιόκτητο γήπεδο Πηγαδακίων, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε ύδρευση και ηλεκτροδότηση σε αυτό των Αμπελοκήπων. Εμείς ενημερώσαμε τα σωματεία μας και ιδιαίτερα αυτά που έχουν υποχρεώσεις στο κύπελλο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο ότι θα αγωνιστούν στα αναπληρωματικά γήπεδα που μας έχουν δηλώσει».

Τέλος, ο κ. Σεμιτέκολος μέσα από την εκπομπή ανήγγειλε την αποχώρησή του από την Ένωση, μετά τη λήξη της θητείας αυτού του Δ.Σ.:  «Επ΄ ευκαιρίας θα ήθελα να κάνω γνωστό στους ακροατές σας ότο στις επόμενες εκλογές της ΕΠΣ Ζακύνθου δεν θα είμαι πλέον υποψήφιος»!
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου