Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΣ: Τέλος καλό… όλα καλά!



Λήξαν ο συναγερμός στον Πανηλειακό σχετικά με το θέμα στέγασης. Η διοίκηση κατέβαλλε το χρηματικό ποσό που ζητούσαν τα δύο ξενοδοχεία, αυτό έγινε δεκτό και όλα… μέλι γάλα.
Ως το βράδυ της Παρασκευής, οι ιδιοκτήτες των δύο ξενοδοχείων δεν επέτρεπαν την είσοδο στους παίκτες, λόγω των οφειλομένων, ενώ δεν τους άφηναν ούτε καν τις αποσκευές τους να πάρουν!
Εν τέλει, οι άνθρωποι της ομάδας, μέσω κυρίως του τεχνικού διευθυντή Σάκη Κανακίδη συνέχισαν τις ...διαπραγματεύσεις μέχρι και αργά το βράδυ, που για το ένα εκ των δυο ξενοδοχείων ολοκληρώθηκαν αρκετά μετά τα μεσάνυχτα και τελικά βρέθηκε η… χρυσή τομή για να μην υπάρξουν περαιτέρω παρατράγουδα.

Πάντως άνθρωποι του Πανηλειακού ανέφεραν ότι το θέμα δεν έπρεπε να δημιουργηθεί κι ότι τα ξενοδοχεία επέμειναν χωρίς λόγο ουσιαστικά, αφού απλά υπήρξε μόνο μια μικρή καθυστέρηση μιας - δυο ημερών, που μεσολάβησε από την αποστολή χρημάτων από τον Άλεξ Ολίβα από την Αμερική, μέχρι αυτά να γίνουν διαθέσιμα μέσω της Τράπεζας. Και τελικά αυτά τα χρήματα ήταν που δόθηκαν.
Προκειμένου να υπάρξει μια ...εκτόνωση του θέματος, δόθηκε τριήμερο ρεπό στους παίκτες, με την επάνοδο στις προπονήσεις να είναι προγραμματισμένη για όχι πριν την Τρίτη.

Πηγή: Iliaoikonomia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου