Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

FOOTBALL LEAGUE 2: Αγγλικό σκορ (3-3) στο Ζακυνθιακός-ΠΑΟ Βάρδας (Photos)



Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει τη πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, ο Ζακυνθιακός, ο οποίος υποχρεώθηκε σε ισοπαλία (3-3) με τον ΠΑΟ Βάρδας, στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου.
Παρουσία 300 και πλέον φίλων του ποδοσφαίρου (ήταν και περίπου 50 εκδρομείς από την Βάρδα) ο Ζακυνθιακός «λαβωμένος» από τους τραυματισμούς της πρεμιέρας στην Ελευσίνα, υποχρεώθηκε από το 42ο λεπτό και έπειτα να… «κυνηγάει»  στο σκορ τον ΠΑΟ Βάρδας και να παίρνει τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας στο 89΄ με τον Λιβέρη.
Το πολλά αμυντικά λάθη των γηπεδούχων ήταν η αιτία της ισοπαλίας, αφού και τα τρία γκολ προήλθαν από… παιδαριώδη λάθη και ειδικά τα δύο τελευταία!


ΦΑΣΕΙΣ & ΓΚΟΛ…
25΄ Ο Λιβέρης θα βγάλει τη σέντρα στη καρδιά της αντίπαλης άμυνας, αλλά ο Καραμαλίκης δεν θα πιάσει το σουτ όπως θα ήθελε.
31΄ Σέντρα από τα αριστερά του Λιβέρη, ο Τσαλέκου από καλή θέση, αιφνιδιάζεται και χάνει μοναδική ευκαιρία.
34΄ Οι αμυντικοί της Βάρδας δεν θα διώξουν μακριά από την περιοχή τους και ο Καραμαλίκης θα κάνει το δυνατό σουτ για να διώξει σωτήρια (με τα πόδια) ο Καπετανάκης.\
40΄ Κάθετη πάσα του Νικολόπουλου για τον Βούλγαρο, Ζάκοφ, ο Κουρουμπέτσης θα βγει σωτήρια και θα μπλοκάρει.
42΄ ΓΚΟΛ: Ο Πολίτης θα βγάλει τη σέντρα από τα δεξιά. Ο Ζάκοφ θα πηδήξει πιο ψηλά απ΄ όλους και με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα, για το 0-1.
46΄ Ο Νικολόπουλος θα βγάλει ωραία πάσα για τον Ντόμα που θα πλασάρει τον Κουρουμπέτση, αλλά πάνω στη γραμμή θα σώσει ο Κόκας.
61΄ ΓΚΟΛ: Ο Πασκούλεφ θα εκτελέσει φάουλ από τα δεξιά, ο Καραμαλίκης θα πιάσει τη κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στους αμυντικούς και να στρώνεται στον Νίκου που με σουτ από τη μικρή περιοχή θα ισοφαρίσει σε 1-1.
66΄ ΓΚΟΛ: Ο Σκοζάι που είχε περάσει ελάχιστα λεπτά πριν στον αγώνα, εκμεταλλεύτηκε ολέθριο λάθος της άμυνας και με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2.
70΄ ΓΚΟΛ: Από εκτέλεση κόρνερ του Πασκούλεφ, ο Καραμαλίκης με κεφαλιά ισοφάρισε (εκ νέου) σε 2-2.
79΄ ΓΚΟΛ: Ο Κωστάκης ανατρέπει τον Ζάκοφ στη γραμμή της μεγάλης περιοχής, με τον διαιτητή Νικολόπουλο (ορθώς) να αφήνει το πλεονέκτημα, αφού η μπάλα στρώθηκε στον αμαρκάριστο Θεοδωρακόπουλο που με σουτ πέτυχε το 2-3 κι ενώ οι αμυντικοί διαμαρτύρονταν για θέατρο του Βούλγαρου!
83΄ ΔΟΚΑΡΙ για τον Ζακυνθιακό. Ο Καραμαλικής θα εκτελέσει φάουλ, με την μπάλα να χτυπάει στο οριζόντιο δοκάρι και να καταλήγει άουτ.
89΄ ΓΚΟΛ: Ο Λιβέρης έξω από την αντίπαλη περιοχή θα κάνει το δυνατό (συρτό) σουτ με την μπάλα να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Καπετανάκη και 3-3 σε έξαλα πανηγύρια!
90΄ + 2΄ Εκτέλεση φάουλ του Ζάκοφ, ο Κουρουμπέτσης θα διώξει με γροθιές.
Με λάθη η διαιτησία του Νικολόπουλου.
ΑΟΠ ΖΑΚΥΝΘΙΑΚΟΣ (Σάββας Καρυπίδης): Κουρουμπέτσης, Κόκας, Πασκούλεφ, Λιβέρης, Νίκου, Τζιαφέρης, Φωτιάδης (65΄ Πέττας), Κωστάκης, Καραμαλίκης, Κόλα (56΄ Μπαρμπαρούσης), Τσαλέκου (56΄ Τσιφλίδης).
ΠΑΟ Βάρδας (Κώστας Σταματίου): Καπετανάκης, Πολίτης, Ζέλιος, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος, Ανδριέλος (62΄ Σκιαδόπουλος), Ντόμας (70΄ Θεοδωρακόπουλος), Ζάκοφ, Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος (56΄ Σκοζάι). 
























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου