Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Football League: Χαμόγελα για Λαμία, Ηρακλή και Παναχαϊκή

Η νίκη του Ηρακλή επί του Απόλλωνα 1926 ξεχώρισε από τον Βόρειο Όμιλο, ενώ στον Νότο η Παναχαϊκή κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Απόλλωναα Σμύρνης
Η ΑΕΚ ήταν η... τυχερή της ημέρας στον Νότιο Όμιλο, αφού πήρε χωρίς αγώνα το παιχνίδι με τον Πανηλειακό ο οποίος δεν κατεβαίνει πλέον στο πρωτάθλημα. Η Καλλιθέα νίκησε 1-0 τον Φωστήρα και πήρε... ανάσα στη βαθμολογία ενώ το ίδιο συνέβη και με τον Άλιμο, ο οποίος νίκησε 3-2 την Ερμιονίδα. Παναιγιάλειος κι Επισκοπή έμειναν στο 0-0 στο Αίγιο, ενώ στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα, η Παναχαϊκή πήρε το τρίποντο με 1-0 απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Παμπελοποννησιακό.

Στον Βόρειο Όμιλο, η Λαμία συνέχισε... ακάθεκτη την πορεία της αφού νίκησε 2-1 και τον Αιγινιακό, ενώ ο Πιερικός πήρε... ανάσα με το 1-0 επί του Εθνικού Σερρών. Η Ζάκυνθος έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα, ενώ κι ο Ολυμπιακός Βόλου έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Φωκικού. Μεγάλη νίκη πήρε, ωστόσο, και ο Ηρακλής ο οποίος πέρασε 1-0 από την έδρα του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου